Yardım! Virüs Nortonu Bozdu

hozkan22

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar burada virüs var mı acaba bir bakabilir misiniz?
se1v6o.jpg

z7epw.jpg

Bir de en altta wmpntwk var NETWORK yazıyor

Arkadaşlar Norton pc açıldıktan sonra böyle oluyor.
iptbph.jpg

Acil yardım edebilir misiniz? Virüsü bulabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler olmazsa format atıcam. Saolun

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Güvenli modda açıp çalıştırmayı denedinmi belki bi işe yarar

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
açılmazda sen elle açacaksın zaten ben zamanında windows kullanırken yapmıştım öyle birşey :D

takein

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
nortonun görevi virüsü bozmak değilmiydi : )

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Crackli bir nortonmu? riski düzelt dediğinizde ne hata veriyor? hizmetler bölümünden symentec ve nortonla ilgili hizmetleri durdurun ve sonra tekrar açın.. Ayarları saklayarak tekrar kurarsanızda düzelecektir. gönderdiğiniz işlemlerde bir virus felan yok.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bence norton antivürüsü kaldır pc yeniden başlat bidaha kur sorun çözülür...

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

benim tavsiyem comando internet securitiy tüm rakiplerine karşı büyük güvenlik duvara sahip

hozkan22

Asistan
Reaksiyon puanı
0

O kadar para verip orijinal antivirüs aldım. İstersen ben Eset kuriyim sana veriyim Norton keyimi

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:36 ----------

Crackli bir nortonmu? riski düzelt dediğinizde ne hata veriyor? hizmetler bölümünden symentec ve nortonla ilgili hizmetleri durdurun ve sonra tekrar açın.. Ayarları saklayarak tekrar kurarsanızda düzelecektir. gönderdiğiniz işlemlerde bir virus felan yok.

Teşekkürler kimse cevap vermeyince format attım düzeldi. Zaten bad sector vardı diskte onu da düzelttim.

hozkan22

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim şöyle bir şikayetim var:
Bilgisayarımızda herhangi bir problem olduğunda sizinle paylaşıyoruz ve sorunun çözümünü buluyoruz.
Bazı GEREKSİZ yorumlar oluyor FORMAT AT DÜZELİR vs.
Ben bu gibi yorumlardan şikayetciyim.
Hadi neyse bazı küçük çocuklar eğlenmek için böyle yorumlar yazıyor neyse ama moderatörlerin böyle yorumlar yapması hiç hiç hoşuma gitmiyor. Hatta beni kızdırıyor.

KONU:
http://forum.shiftdelete.net/windows-7/223654-yardim-virus-nortonu-bozdu.html

F
OTOĞRAF:
vqpq38.jpg

@pesimist @keyloger @by_e fsane @spybot

Max2Life

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Böyle bir sorunla karşılanlara tavsiyem Microsoft Safety Scanner i indirip onunla taratmak. http://www.microsoft.com/security/scanner/tr-tr/default.aspx
Bulaşmış bişi varsa buluyor. 3 modu var ilki hızlı tarama diğeri tam tarama birde bu taramaya ek olarak belirttiğiniz dosyayıda tarıyor. Bunun yanında halen şüpheniz varsa Norman Malware Cleaner ilede taratabilirsiniz pc yi.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Benim şöyle bir şikayetim var:
Bilgisayarımızda herhangi bir problem olduğunda sizinle paylaşıyoruz ve sorunun çözümünü buluyoruz.
Bazı GEREKSİZ yorumlar oluyor FORMAT AT DÜZELİR vs.
Ben bu gibi yorumlardan şikayetciyim.
Hadi neyse bazı küçük çocuklar eğlenmek için böyle yorumlar yazıyor neyse ama moderatörlerin böyle yorumlar yapması hiç hiç hoşuma gitmiyor. Hatta beni kızdırıyor.

KONU:
http://forum.shiftdelete.net/windows-7/223654-yardim-virus-nortonu-bozdu.html

F
OTOĞRAF:
vqpq38.jpg

@pesimist @keyloger @by_e fsane @spybot

Böyle kocaman kocaman yazmanın anlatımına bir etkisi yok aksine görüntü kirliliği oluşturuyor. Konuyla ilgili arkadaş sana başka bir antivirüs kullanmanı tavsiye etmiş neden buna sinirlendiniz?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
konunun şikayet yeri burası değil...!

ikinci durum moderator arkadaşın o konuda nod 32 yükle demesinde garip bir durum yok.Nortonun silemediği virüsü belkide nod 32 temizleyip çözebilir.

hozkan22

Asistan
Reaksiyon puanı
0
böyle kocaman kocaman yazmanın anlatımına bir etkisi yok aksine görüntü kirliliği oluşturuyor. Konuyla ilgili arkadaş sana başka bir antivirüs kullanmanı tavsiye etmiş neden buna sinirlendiniz?
nod32 sanki nortondan iyi

---------- Post added at 15:48 ---------- Previous post was at 14:36 ----------

konunun şikayet yeri burası değil...!

ikinci durum moderator arkadaşın o konuda nod 32 yükle demesinde garip bir durum yok.Nortonun silemediği virüsü belkide nod 32 temizleyip çözebilir.

Ben konuyu zaten şikayet etmiyorum moderatörün saçma sapan dalga geçmesini bi de sonuna :D koyuyo [MENTION=58793]REDFOKS[/MENTION]

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
Kıvır mı ?? Sana Norton adlı antivirüs şirketinin hiç bir işe yaramadığını sadece reklam ve marka amaçlarıyla oluşmuş bir şirket olduğunu bir sürü kaynak ve belgelerle ispat edebilirim ! Önce konuşmasını bileceksin ! Moderatör olmam bir şeyi değiştirmez kendi bölümü mü yönetmem ve düzenlemem için verilmiş bir yetkidir. ! Sen kalkmış virüs Norton u bozdu diyorsun sonrada tavsiyelerimize artniyetli tavırlarınla bakıyorsun.. Yardım etmek de suç sizin gibi insanlara..

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
nod32 sanki nortondan iyi
Bir Windows sisteminin bolca güvenlik programına ihtiyacı olur. Norton'un göremediği virüsü Nod32 görebilir yada tam tersi. "Sanki Nod32 Norton'dan daha iyi" gibi bir yorum sadece fanatiklerin söyleyeceği birşey olur.

Önerim bir Live CD (Linux Live sistemler yaygındır. Fakat istiyorsan Windows Live CD bulabilirsin.) ile sistemini aç ve virüsün nerede olduğunu ara. Sonrada sil ve hasarlı programları yeniden yükle.

Bu arada size önerim 1 Antivirüs, 1 Spyware programı, 1 Tarama programı, ve ThreatFire benzeri bir program kullanmanız. Böylece tam güvenliği sağlayabilirsiniz. :) Unutulmamalı ki bunların dördününde veri tabanlarının farklı olması demek daha geniş bir güvenlik demek.

hozkan22

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kıvır mı ?? Sana Norton adlı antivirüs şirketinin hiç bir işe yaramadığını sadece reklam ve marka amaçlarıyla oluşmuş bir şirket olduğunu bir sürü kaynak ve belgelerle ispat edebilirim ! Önce konuşmasını bileceksin ! Moderatör olmam bir şeyi değiştirmez kendi bölümü mü yönetmem ve düzenlemem için verilmiş bir yetkidir. ! Sen kalkmış virüs Norton u bozdu diyorsun sonrada tavsiyelerimize artniyetli tavırlarınla bakıyorsun.. Yardım etmek de suç sizin gibi insanlara..
Hacı merak ettim Symantec Şirketinin balon oldğunu ispatlasana

---------- Post added at 18:04 ---------- Previous post was at 18:03 ----------

1 Antivirüs, 1 Spyware programı, 1 Tarama programı, ve ThreatFire
Hacı bunlara birer örnek program verir misin?

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Norton kullanmayacaksan;
Kaspersky+Emsisoft Antimalware+Malwarebyte's+ThreatFire
ya da
Avira PSS+Emsisoft Antimalware+Malwarebye's+ThreatFire
Zemana da kullanabilirsin :)

Antivirüs konusunda seçimini bilemem,ama Emsisoft'u kesinlikle öneririm :) Gerçekten çok iyi.Malwarebyte's da alanında iyidir bu ikisini haftalık tarama için kullanırsın
Zemana ve Threatfire'ı aynı anda kullanmanı önermem :) Hem kasma yapar hem de gereksiz;benzer işleri yapıyorlar.Ama sıklıkla banka işlemlerini yapıyorsan Zemana'yı öneririm :)

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285

Antivirüs olarak Norton seçmişsin ve bu kalabilir. İstiyorsan değiştirebilir ve Nod32 kullanabilirsin. Fakat ben Bitdefender yada Trend Micro öneriyorum. Bunların Internet Security sürümleri korumayı arttıracaktır.

Tarama olarak Panda Cloud gayet iyidir. Bununla beraber birçok yazılımı deneyebilirsin.

Spyware olarak Spyware Doctor artık isim yapar duruma geldi. Windows'un son sürümleri ile öntanımlı gelen Windows Defender ve Ad-Aware buna alternatif olabilir.

Hips olarak ThreatFire demiştim. Alternatif olarak Zemana neden olmasın?

nr6630

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
win 7 de kesinlikle virüs programı kurmadım bugüne kadar YAZIK ALDANMAYIN ŞU SALAK VİRÜS PROGRAMLARINA VİRÜS ADLI KÖTÜ AMAÇLI YAZILIMI ÜRETENDE KENDİLE.,,, NE KORKUYOSUNUZ BİŞİ OLMAZ WİN 7 ÇÖKMÜYOR ÇÖKSE BENİMKİ ÇÖKERDİ KALDIRIN GİTSİN KÖKTEN NORTONMUŞ AVİRAYMIŞ HEPSİ BOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
win 7 de kesinlikle virüs programı kurmadım bugüne kadar YAZIK ALDANMAYIN ŞU SALAK VİRÜS PROGRAMLARINA VİRÜS ADLI KÖTÜ AMAÇLI YAZILIMI ÜRETENDE KENDİLE.,,, NE KORKUYOSUNUZ BİŞİ OLMAZ WİN 7 ÇÖKMÜYOR ÇÖKSE BENİMKİ ÇÖKERDİ KALDIRIN GİTSİN KÖKTEN NORTONMUŞ AVİRAYMIŞ HEPSİ BOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Kendi yaptığını bildikten sonra. :)