Yardım edin lütfen

Hamit Türkmen 89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba hastalık pandemisin den dolayı 2 ay işsiz kaldım şimdi yeni çalışmaya başlamış ım
İki çocuğum var 2 ay kiram geçilmiş
Ev sahibi dışarıya atacak beni
Ne olur yardım edin
Çocuklarımın üzerine yemin ederim ne kadar yardım edersiniz hepsini parça parça öderim size
Toplam 2000 lazım bana ???? lütfen bir babayı kurtarın

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Keşke param olsa göndersem. En kötü sadakam olmuş olur derim. Pandemiden önce işsizdim. Pandemi boyunca da öyle. Yeni çalışmaya başladım borçları düzene soktum derken dişim de problem çıktı ekstra masraf çıkarttı bir şekilde hallettm ama benim de 1000 lira borcum var toplam. 1 ay sonra eğer sorununuz devam ederse lütfen bana yazın elimden geldiğince yatırmaya çalışırım. Ev sahibi ile konuşun. Anlatın derdinizi. Allah umarım kalbini yumşatır ve size yardımcı olur

Hamit Türkmen 89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Keşke param olsa göndersem. En kötü sadakam olmuş olur derim. Pandemiden önce işsizdim. Pandemi boyunca da öyle. Yeni çalışmaya başladım borçları düzene soktum derken dişim de problem çıktı ekstra masraf çıkarttı bir şekilde hallettm ama benim de 1000 lira borcum var toplam. 1 ay sonra eğer sorununuz devam ederse lütfen bana yazın elimden geldiğince yatırmaya çalışırım. Ev sahibi ile konuşun. Anlatın derdinizi. Allah umarım kalbini yumşatır ve size yardımcı olur
Allah razi olsun kardeşim Allah hepimize yardım etsin gerçekten çok zor duruma düştük??