kaantekocak
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 215
Kendimi Logo Tasarım alanında geliştirmeye çalışıyorum, siz benim bir müşterim olsanız bu logoyu beğenir miydiniz? Ve eksiklerimi söyler misiniz?
Çok ayrıntılı bir logo olmuş. Onun dışında yazı da geliştirilebilir. Kullandığın renkleri çok beğendim.Kendimi Logo Tasarım alanında geliştirmeye çalışıyorum, siz benim bir müşterim olsanız bu logoyu beğenir miydiniz? Ve eksiklerimi söyler misiniz?
Ekli dosyayı görüntüle 149281
efffffsaneee bana versene onu profil icinKendimi Logo Tasarım alanında geliştirmeye çalışıyorum, siz benim bir müşterim olsanız bu logoyu beğenir miydiniz? Ve eksiklerimi söyler misiniz?
Orada ''Name Here'' yazıyor ama onu kast mı ettiniz?Çok ayrıntılı bir logo olmuş. Onun dışında yazı da geliştirilebilir. Kullandığın renkleri çok beğendim.
Evet fontdan bahsettim. Hangi fontlar iyi olur bilemiyorum ama Geared gibi birşey olabilir.@differentturk, Hocam yazı derken fontu mu kastediyorsunuz? Hangi fontları önerirsiniz?
Hayır, yazı fontu dan bahsettim.Orada ''Name Here'' yazıyor ama onu kast mı ettiniz?
Çok güzel bir logo olmuş başarının devamını dilerim.Kendimi Logo Tasarım alanında geliştirmeye çalışıyorum, siz benim bir müşterim olsanız bu logoyu beğenir miydiniz? Ve eksiklerimi söyler misiniz?
Öncekinden daha iyi bence@JawBone, Bu nasıl hocam? Ekli dosyayı görüntüle 149303
Şimdi biraz dürüst olacağım, Fotodaki karakter ve renkler çok tutarsız, ayrıca logo çok ayrıntılı , üstelik bu logoyu discord,steam, twitter veya başka bir hesapta kullanmak istersen fotoğraf çok az görünücek ve küçültülücekKendimi Logo Tasarım alanında geliştirmeye çalışıyorum, siz benim bir müşterim olsanız bu logoyu beğenir miydiniz? Ve eksiklerimi söyler misiniz?
Burada ise renkler biraz daha uyumlu, ancak dediğim gibi foroğraftaki kişi çok küçük ve bunu pfp olarak kullandığınızda düzgün bir şekilde görünmeyecek@JawBone, Bu nasıl hocam? Ekli dosyayı görüntüle 149303