soru ya bak ???Downsat' Alıntı:Duvar kağıdı yapabilecek kadar kaliteli görüntüler yakalayabilir misin?
IREM' Alıntı:soru ya bak ???Downsat' Alıntı:Duvar kağıdı yapabilecek kadar kaliteli görüntüler yakalayabilir misin?
Downnsat iştee.. bu çocuk hiiç büyümüyyceek yaaa... ;D GörmesinnRuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:soru ya bak ???Downsat' Alıntı:Duvar kağıdı yapabilecek kadar kaliteli görüntüler yakalayabilir misin?
harbiden ne alaka ???
IREM' Alıntı:Downnsat iştee.. bu çocuk hiiç büyümüyyceek yaaa... ;D GörmesinnRuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:soru ya bak ???Downsat' Alıntı:Duvar kağıdı yapabilecek kadar kaliteli görüntüler yakalayabilir misin?
harbiden ne alaka ???![]()
SDN Galerisine almak istiyorum resimlerini İremcik.RuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:Downnsat iştee.. bu çocuk hiiç büyümüyyceek yaaa... ;D GörmesinnRuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:soru ya bak ???Downsat' Alıntı:Duvar kağıdı yapabilecek kadar kaliteli görüntüler yakalayabilir misin?
görsün canım gercekten böyle bu eskiden de böyleydi değişmez bi adam 7 sinde ne ise 70 inde de odur![]()
canım mıı ??? yok bu degişmmezzz bencede ...RuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:Downnsat iştee.. bu çocuk hiiç büyümüyyceek yaaa... ;D GörmesinnRuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:soru ya bak ???Downsat' Alıntı:Duvar kağıdı yapabilecek kadar kaliteli görüntüler yakalayabilir misin?
görsün canım gercekten böyle bu eskiden de böyleydi değişmez bi adam 7 sinde ne ise 70 inde de odur![]()
Downsat' Alıntı:SDN Galerisine almak istiyorum resimlerini İremcik.RuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:Downnsat iştee.. bu çocuk hiiç büyümüyyceek yaaa... ;D GörmesinnRuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:soru ya bak ???Downsat' Alıntı:Duvar kağıdı yapabilecek kadar kaliteli görüntüler yakalayabilir misin?
![]()
tatıl yapptım kendımee.. yenı gazzi oldum sınavlardann 8) heheDownsat' Alıntı:Ya sen burayı nasıl buldun ya, gitsene ya dersin mersin yok mu senin? ;D
Downsat' Alıntı:Ya sen burayı nasıl buldun ya, gitsene ya dersin mersin yok mu senin? ;D
IREM' Alıntı:canım mıı ??? yok bu degişmmezzz bencede ...RuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:Downnsat iştee.. bu çocuk hiiç büyümüyyceek yaaa... ;D GörmesinnRuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:soru ya bak ???Downsat' Alıntı:Duvar kağıdı yapabilecek kadar kaliteli görüntüler yakalayabilir misin?
![]()
![]()
Downsat' Alıntı:Çok iyi olur. Arşivime koyarım.
Genelde ben tanıdığım kişilerin çalışmalarını arşivlemeyi seviyorum. Sende 50'yi aşmış mesajın ile yabancı olmadığına göre resimleri bekliyorum.
TakmadımRuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:canım mıı ??? yok bu degişmmezzz bencede ...RuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:Downnsat iştee.. bu çocuk hiiç büyümüyyceek yaaa... ;D GörmesinnRuNaL' Alıntı:IREM' Alıntı:soru ya bak ???Downsat' Alıntı:Duvar kağıdı yapabilecek kadar kaliteli görüntüler yakalayabilir misin?
![]()
![]()
lafın gelişi takma![]()
![]()
Mr.CagaTaY' Alıntı:Downsat' Alıntı:Çok iyi olur. Arşivime koyarım.
Genelde ben tanıdığım kişilerin çalışmalarını arşivlemeyi seviyorum. Sende 50'yi aşmış mesajın ile yabancı olmadığına göre resimleri bekliyorum.
tamam saolasın
ama hangi resimi istersin,yoksa hepsini mi yapayım![]()
08-05-2007 Hocam hiç mi bakmadın tarihe.Ekli dosyayı görüntüle 7442bu da bana ait bir resim. öylesine bir karalamaa..![]()