Yapabilen varmı?

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
elimde bulunan dizüstümdeki çıkışlar vasıtasıyla (USB, VGA, HDMI) normal bir televizyona görüntü aktarabilirmiyim (scart, anthena) bi dönüştürücü aradım 2 ay ama bulamadım.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bende vardı o tür bir şey ama yaktım scarta dönüştürüyordu galiba iyi ara bulursun bence.

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
varmı arkadaşlar bu işe direk bi çözüm şu alet yada kablo gibi.

Alesstyle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
normal bir televizyondan kastınız tüplü normal tv ler midir acaba?

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
TFT Tv var bende, direkt bağlantı olabilir mi acaba ? Tv kutusundan bilgisayar kabloları falan çıkmıştı.

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bahsettiğim normal televizyon sadece anten ve scart girişli

ikara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
laptop da "s-video" cıkısı varsa scartdan direk girebilirsin

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
O zaman benim dediğim şey tam ideal olanı işini görür ama aşırı bir performans beklemek yanlış olur farklı bir yöntem daha var ama onu yapabilir misin bilmiyorum adını söyleyemeyeceğim bir sitede bir ara yazı yazıyordum souris nickim ile tvye görüntü aktarırken problem olmuştu bende kabloları kesip biçip birşeyler hazırladım yaptım çalıştı linkini vermek isterdim ama direk yasaklanıyor

İlgili yazının kopyasını aldım buda indirme linki

http://s2.dosya.tc/YeniMicrosoftWordBelgesi_4_7354.doc.html

brokenxxl

Doçent
Reaksiyon puanı
5
O zaman benim dediğim şey tam ideal olanı işini görür ama aşırı bir performans beklemek yanlış olur farklı bir yöntem daha var ama onu yapabilir misin bilmiyorum adını söyleyemeyeceğim bir sitede bir ara yazı yazıyordum souris nickim ile tvye görüntü aktarırken problem olmuştu bende kabloları kesip biçip birşeyler hazırladım yaptım çalıştı linkini vermek isterdim ama direk yasaklanıyor

İlgili yazının kopyasını aldım buda indirme linki

Web Hosting - Dedicated Server

kardeş çok güzel bir çözüm bulmuşsun ama bende sadece HDMI ve standart VGA çıkışı var ama s-video çıkışı için güzel ve ucuz bir çözüm.

Rato

Doçent
Reaksiyon puanı
3
O zaman vga çıkışının kullanmak için o aparatı alman lazım yukarıda linki mevcut