Yanlışlıkla silinen dosyalar

ozgekryln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, maaüstünden yanlışlıkla içinde klasörlerin ve çokça dosyanın bulunduğu klasörü sildim.Silinirken bilgisayarı kapadım.Geri dönüşüme gitmedi ve tamamen silindi.Bu klasörü program veye veri kurtarma yapmadan geri getirme şansım var mdıır? Sistem geri yükleme ile geri getirme imkanım var mıdır?

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Merhaba, maaüstünden yanlışlıkla içinde klasörlerin ve çokça dosyanın bulunduğu klasörü sildim.Silinirken bilgisayarı kapadım.Geri dönüşüme gitmedi ve tamamen silindi.Bu klasörü program veye veri kurtarma yapmadan geri getirme şansım var mdıır? Sistem geri yükleme ile geri getirme imkanım var mıdır?

O&O DiskRecovery Tavsiye Ederim.
Öncesinde Geri Tükleme Yapıp Şansınızı Deneyin Derim.

ozgekryln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O&O DiskRecovery Tavsiye Ederim.
Öncesinde Geri Tükleme Yapıp Şansınızı Deneyin Derim.
Cevanıbınız için teşekkür ederim. Geri yükleme başarısız olsa bile tekrar programla veri kurtarma şansım var mıdır?

Rootsyl

Profesör
Reaksiyon puanı
516
Cevanıbınız için teşekkür ederim. Geri yükleme başarısız olsa bile tekrar programla veri kurtarma şansım var mıdır?
Bir dosyayı sildiğinizde o dosya aslında silinmez, üstüne yazılabilir hale gelir ve windows sonrasında onu boş alan olarak görür. Bu dosya kurtarma programları bu mantıkta çalışır.