Yanlışlık Internal Storge'yi Sildim. Telefon Açılmıyor..

cihatonal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, Optimus V1.3.1 sürümünü telefonuma kurarken dalgınlığıma geldi ve recovery menüdeyken internal storge'yi de sildim. Şimdi telefon açılırken logoda kalıyor. Daha öncede başıma gelmişti ve OTG kablosuyla düzeltmiştim. Ama unuttum... Tekrar nasıl recovery menüye giripte düzeltebilirim? Ayrıca android sürümüm KK. Sistemi sildim diye yine de KK Baseband'ı da yüklemem gerekiyor mu yoksa direkt ROM'u kurayım mı? Şimdiden teşekkür ederim...

Praetor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bootloop durumunda hep bu alttaki linkteki yöntemi kullanıyorum, düzeliyor.

TOT DOSYASI İLE STOCK ROM YÜKLEME (HARD BRİCK KURTARMA)

cihatonal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka bi yöntem vardı. Tam emin değilim ama telefonu ses kısma ve kamera tuşu kombinazyonuyla formatlamıştım sonrada bi şekilde recovery menüye girmiştim. Ama nasıldı tam hatırlamıyorum...

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Başka bi yöntem vardı. Tam emin değilim ama telefonu ses kısma ve kamera tuşu kombinazyonuyla formatlamıştım sonrada bi şekilde recovery menüye girmiştim. Ama nasıldı tam hatırlamıyorum...
Benimde telefonuma aynı şey olmuştu bozuldu diye korkmuştum otg kablosu lazım flash lazım twrp vardır zaten flasha optimus g3 ü atın recovery e girin otg kablosuyla flash belleği telefona bağlayın öyle yükleyin (ses kısma ve güç tuşuna basıp sonra lg logosu gelince tekrar basınca açılıyodu galiba tam hatırlamıyom bikaç kez deneyin tam tutturmanız lazım :D)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Factory reset ekranına girip hard resete onay verirseniz reset atmaz sizi recovery'e yollar.

Telefonu kapatın ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun, ekrana lg logosu gelince elinizi her iki tuştan çekin 1 saniye bile geçmeden çok hızlı şekilde ses açma ve ses kısma tuşuna basılı tutun Factory reset ekranı gelicek, eğer yes no seçenekleri varsa ses tuşları ile yesin üstüne gelin 2 defa ve güç tuşu ile onaylayın, eğer yes no seçenekleri yoksa sadece yazı varsa 2 3 kez güç tuşuna tıklayın otomatik recovery'e atar.

alimmm78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Factory reset ekranına girip hard resete onay verirseniz reset atmaz sizi recovery'e yollar.

Telefonu kapatın ses kısma ve güç tuşuna aynı anda basılı tutun, ekrana lg logosu gelince elinizi her iki tuştan çekin 1 saniye bile geçmeden çok hızlı şekilde ses açma ve ses kısma tuşuna basılı tutun Factory reset ekranı gelicek, eğer yes no seçenekleri varsa ses tuşları ile yesin üstüne gelin 2 defa ve güç tuşu ile onaylayın, eğer yes no seçenekleri yoksa sadece yazı varsa 2 3 kez güç tuşuna tıklayın otomatik recovery'e atar.
Bu yazı veya yes no nun olması neye göre oluyor?

cihatonal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar, sorunu anlattığınız şekilde çözdüm. Çok teşekkür ederim :) ama benim bi sıkıntım daha var. Ben telefonu satacağımdab dolayı tekrar orjinal rom'a dönmem lazım. Peki onu nasıl hallederim?

cihatonal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Vikings kardeşim, ilgin ve alakan için çok çok teşekkür ederim. Şimdi kitkat yükleme rehberini inceledim fakat V20C romunu indiremedim. Sitede bi sıkıntı var sanırım o yüzden V20B romunu indiriyorum... Peki bu şekilde yükleme yaptığımda telefon %49 da kalmadan sorunsuz şekilde mi açılacak? Ya da rom kurulduğunda logo da kalma durumu olur mu?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Vikings kardeşim, ilgin ve alakan için çok çok teşekkür ederim. Şimdi kitkat yükleme rehberini inceledim fakat V20C romunu indiremedim. Sitede bi sıkıntı var sanırım o yüzden V20B romunu indiriyorum... Peki bu şekilde yükleme yaptığımda telefon %49 da kalmadan sorunsuz şekilde mi açılacak? Ya da rom kurulduğunda logo da kalma durumu olur mu?

Maalesef kesin bir şey söyleyemem, telefondan telefona değişiyor benim g2 hiç hata almadan stock rom yükleyebildim şu zamana kadar ama farklı g2ler de durum aynı olurmu bilemem.

Romda bir sıkıntı yok, telefonda sıkıntı varsa bu tarz şeyler olabilir.

Bu işlere bulaşmadan önce sorumluğu kabul ediyorsunuz, oluşucak sorunlardan siz sorumlusunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hocam ben de internal storage sildim aynı şekil logoda kalıyor sen nasıl hallettin recovery mod dan yardımcı olursan sevinirim telefon lg g2 root ve cyanogen mod romunu atmıştım

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
hocam ben de internal storage sildim aynı şekil logoda kalıyor sen nasıl hallettin recovery mod dan yardımcı olursan sevinirim telefon lg g2 root ve cyanogen mod romunu atmıştım
Bu yazıyı çok yazdım biliyorum ama şimdi yine yazıcam
Öncelikle flash bellek - otg kablosu (telefonla flashı birbirine bağlamak için) ve flash belleğin sisteme atılı olması lazım
Flaşı biçimlendirin varsayılan olarak yoksa görmez bu sorunu çok yaşadığım için biliyorum sistemi flaşa atın zip halinde oynamadan sonra twrp ye girin mount dan usb otg yi tikleyin ınstall a girin dosya olarak usb otg ye girin flashlayın. Wipe yapmayıda unutmayın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çok sağol telefoncuya 50 lira vericektim bugün deniycem