Yanlış ibana para attık

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IDAHO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Merhaba arkadaslar Ablamın para göndermesi gerekiyodu bende de ininal kart var hesap no mun son 4 hanesini teb bankasına yazdım iban no aldım ablamda galiba yanlış yazdı para bana gelmedi yanlıs bi ibana gitti bu parayı geri alabilirmiyiz

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Bankalarda para transferleri belirli bir saatte veya saate kadar yapılır. Yeni yaptıysanız hemen gelmez özellikle eft. Yarın kontrol edin. Yine gelmez ise işlem yapılan banka ile görüşün.

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Merhaba arkadaslar Ablamın para göndermesi gerekiyodu bende de ininal kart var hesap no mun son 4 hanesini teb bankasına yazdım iban no aldım ablamda galiba yanlış yazdı para bana gelmedi yanlıs bi ibana gitti bu parayı geri alabilirmiyiz

Bankalarda para transferleri belirli bir saatte veya saate kadar yapılır. Yeni yaptıysanız hemen gelmez özellikle eft. Yarın kontrol edin. Yine gelmez ise işlem yapılan banka ile görüşün.

17:30'a yapan eft'ler gün içerisinde, 17:30'dan sonra yapılan eft'ler ertesi gün 09:00'dan sonra, cuma günü 17:30'dan sonra yapılan eft'ler ise bir sonraki hafta başlangıcı olan pazartesi günü saat 09:00'da hesaba geçer.

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192

ben hesap no yerine arkadaki barkod nosunun son 6 hanesini yazdım bana en yakın şubeye sorgulatıp iban aldım niye böyle bişey yaptım valla bilmiyorum bi arkadaşım dedi sanırsam ablamada o iban nosunu gönderdim yanlıs adrese gidicekse beklememe gerek varmı yoksa beklemelimiyim dediğiniz gibiyse..... bugun saat 9.30 dan sonra gönderildi bu arada bana

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
İban no ile hesap sahibinin adı uyuşmazsa işlem gerçekleşmez. Yani yanlış numara var olan bir hesapsa bile isim farkından askıda kalır. Göndericiye iade olur. Ama bu vakit alır. Gönderici bankasını arayıp düzeltebilir.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
İsim-Soyisim Bilgisi ile IBAN eşleşmiyorsa para havuzda bir kaç tur attıktan sonra geldiği yere geri döner.