Yanlış ekran kartı driver yükledim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Laxeri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi akşamlar hp g62 laptopumda ati radeon 5400 var driverinin yükledim ama yanlış oldu heralde. çözünürlük 1366x768 di 1024x720 oldu. sayfalarda aşşağı yukarı yaparken az kasıyo ve mouseyi hızlı oynatınca kasıyo. nasıl düzeltebilirim ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
iyi akşamlar hp g62 laptopumda ati radeon 5400 var driverinin yükledim ama yanlış oldu heralde. çözünürlük 1366x768 di 1024x720 oldu. sayfalarda aşşağı yukarı yaparken az kasıyo ve mouseyi hızlı oynatınca kasıyo. nasıl düzeltebilirim ?

Burada ki programı indirip çalıştırın. Mevcut driveri sisteminizden tamamen kaldıracaktır.

işletim sisteminizi ve kaç bit olduğunu yazın ekran kartınızın sürücüsünün linkini yazalım.

http://www2.ati.com/drivers/amd_cleanup_util_1.2.1.0.exe

Bu çözümlerden herhangi birini uygulayarak laptopunuzun çözünürlüğünü düzeltebilirsiniz..

Windows tuşuna basılı tutup P ye basın Karşınıza böyle bir ekran çıkacak, Yanlızca bilgisayar seçeneğini seçip enterlayın.

347fgab.jpg

Windows Tuşu

528986291_32488b5181.jpg

Birde bunu deneyin. Ok ile işaretlediğim yerde ki tiki boş bıracak şekil de tıklayın. Daha sonra aşağıda istediğiniz çözünürlüğü seçip uygulayın.

KqoBaV.png

KqoBk3.png

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Önce bilgisayarım sağ tuş açılan pencerede ayğıt yöneticiye tıkla açılan pencerede görüntü bağdaştırıcısıvar yanındaki artıya tıkla standart vga denetleyicisimi yazıyorona birbak eğer bu şekildeyazıyorsa intermetin olduğunu varsayıyorum

http://support.amd.com/en-us/download

Bu sayfadan

a3e2a4aj.jpg

Benim seçtiklerimi seç en altta işletim sistemi seçeneğini boşbıraktım seç ve indir

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows artı p de o sayfa çıkımıyor ve linkteki neyi indiricem bir çok şey var windows 7 64 bit.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Önce bilgisayarım sağ tuş açılan pencerede ayğıt yöneticiye tıkla açılan pencerede görüntü bağdaştırıcısıvar yanındaki artıya tıkla standart vga denetleyicisimi yazıyorona birbak eğer bu şekildeyazıyorsa intermetin olduğunu varsayıyorum

http://support.amd.com/en-us/download

Bu sayfadan

a3e2a4aj.jpg

Benim seçtiklerimi seç en altta işletim sistemi seçeneğini boşbıraktım seç ve indir
yapıyourm

olmuyor bilgisayarınızda bulunan yazılım/doanımdan dolayı diyo

bilgisayarımdaki yerdede ati radeon 5470 ve intel hd graphics yazıyor intelde ünlem var yanlış çalışıyor diyo atide sorunsuz diyo.

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
güvenli mod da girin ilk önce kurulu ekran kartını kaldırın. Sonra [MENTION=14811]okeymax[/MENTION] 'ın verdiği anlatımı yapın. Eğer ekran kartınız modelini filan bilmiyorsanız slim driver diye program var. Onu indirip kurun ve tarama yapın o sizin yerinize otomatik bulacaktır.

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim senin laptopda çift ekran kartıvar

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
hp g62 tam modelini verir misin bilgisayarı bendede aynısından var yardımcı olabilirim.

okeymax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ati kartın driveriyüklenmiş intel hd graphicsin driveri yüklenmeli sıkıntı bundan kaynaklanıyor

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
hp nin kendi sitesinden indirin hp nin sitesinde iki adet driver var bir tanesi hd graphics diğeri ati ilk önce hd graphics i indirip kurun sonra atiyi kurun sorunsuz çalışacaktır amd nin yada atinin sitesindeki driverleri indirmeyin bence.

xxmolinaxx

Doçent
Reaksiyon puanı
105
cobra driver pack proğramını yükle o sana bulsun ve kursun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie:arkadaşlar merhabalar bende de laxeri arkadaşın kine benzer bir sorun var pc ye format atıldığında driver cdleri olmadığı için internetten bulduğum driverleri yükledim. ekran kartı markasını bilmiyorum ama ben sis mirage diye markanın driverını kurmuşum geçtim oyun oynamayı internette gezinirken bile donmalar oluyor:cursing::cursing::cursing: aşırı sinir oldum ekran kartı markası nedir modeli nedir nasıl öğrenebilirim çoğu programı denedim sis mirage yüklü olduğu için hepsinde sonuç aynıydı : sis mirage

lütfen şu çaresiz kardeşinize bi yardım edin çıldırcam artık:crying::crying::crying:

Cem Altay Demirbas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamun aleykum arkadaslar benim eskiden amd radeon r5 m335diye bi grafik kartim vardi bu arada cift ekran kartim var birisi bu diyeri ise intel hd graphics.. simdi ben yanlislikla gta 5 cok kasiyo diye bilmedigim degisik krafik kartlari indirdim simdi ise eski grafik kartima donmek istiyorum ama amd'nin kendi sitesine gidip manual download kismindan kendi eski grafik karti ozelliklerimi girdigimde eski grafik kartimi gostermiyo sureklil olarak Crimson ReLive Edition 17.2.1 gosteriyo eskisini degil ne yapmam lazim pls acil yardim :(