iyi akşamlar hp g62 laptopumda ati radeon 5400 var driverinin yükledim ama yanlış oldu heralde. çözünürlük 1366x768 di 1024x720 oldu. sayfalarda aşşağı yukarı yaparken az kasıyo ve mouseyi hızlı oynatınca kasıyo. nasıl düzeltebilirim ?
iyi akşamlar hp g62 laptopumda ati radeon 5400 var driverinin yükledim ama yanlış oldu heralde. çözünürlük 1366x768 di 1024x720 oldu. sayfalarda aşşağı yukarı yaparken az kasıyo ve mouseyi hızlı oynatınca kasıyo. nasıl düzeltebilirim ?
yapıyourmÖnce bilgisayarım sağ tuş açılan pencerede ayğıt yöneticiye tıkla açılan pencerede görüntü bağdaştırıcısıvar yanındaki artıya tıkla standart vga denetleyicisimi yazıyorona birbak eğer bu şekildeyazıyorsa intermetin olduğunu varsayıyorum
http://support.amd.com/en-us/download
Bu sayfadan
![]()
Benim seçtiklerimi seç en altta işletim sistemi seçeneğini boşbıraktım seç ve indir
hp g62 tam modelini verir misin bilgisayarı bendede aynısından var yardımcı olabilirim.iyi akşamlar hp g62 laptopumda ati radeon 5400 var driverinin yükledim ama yanlış oldu heralde. çözünürlük 1366x768 di 1024x720 oldu. sayfalarda aşşağı yukarı yaparken az kasıyo ve mouseyi hızlı oynatınca kasıyo. nasıl düzeltebilirim ?