Sıfırdan kurdum driveri, öncekine nasıl dönücem anlamadım ?Otomatik kurmayın, bir öncekine dönün veya en son WHQL olan sürücüyü kurun.
Öncekine dönmeyin o zaman, WHQL olan bir sonraki sürücüyü bekleyin.Sıfırdan kurdum driveri, öncekine nasıl dönücem anlamadım ?
Link atabilirmisiniz, belki vardır, hangisini kuriyimÖncekine dönmeyin o zaman, WHQL olan bir sonraki sürücüyü bekleyin.
4300GE'yi seçtiğimde tepki vermiyor.Link atabilirmisiniz, belki vardır, hangisini kuriyim
R3 4300 GE
Eskinisini denetim masasından kaldıırp bunumu kuriyim ?4300GE'yi seçtiğimde tepki vermiyor.
https://www.amd.com/en/supportProcessor with graphic > ryzen 3 4000 G > 4300GE'yi seçin.
Evet.Eskinisini denetim masasından kaldıırp bunumu kuriyim ?
Bunları kaldırma, bunları demedim, sen dediğimi yap kaldırmadan.Ekli dosyayı görüntüle 156715
Üçünü kaldırıp bunu kuruyorum ?
Bulamadım yaBunları kaldırma, bunları demedim, sen dediğimi yap kaldırmadan.
Dediklerimi yap. Amd Driver > processor with graphics > Ryzen 3- 4000G series. > 4300GE.Bulamadım ya
Dediklerimi yap. Amd Driver > processor with graphics > Ryzen 3- 4000G series. > 4300GE.
Bende de görünmüyor, altakini dene.Ekli dosyayı görüntüle 156717
alttakimi üsttekimi
TW ile bağlandığımda kurduğum sürücüyü neden sildin ki? O WHQL en güncel sürücüydü4300 GE
16 GB DDR4 3200 MHz CL16
Biostar B550MH
Amd nin kendi sistesinden otomatik driver kura bastım, herşey normaldi
radeon softwareı aç diyorum bu çıkıyorEkli dosyayı görüntüle 156713
bişe silmedim benTW ile bağlandığımda kurduğum sürücüyü neden sildin ki? O WHQL en güncel sürücüydü