Yandex tarayıcı hakkında yardım

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135

Arkadaşlar yandex tarayıcıyı açtığımda alttaki resimde ki yandex ana sayfa , yeni sekme açtığımda boş sayfa açılmasını istiyorum bunu nasıl yapacam....

nYY1n0.png

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Yandex açılışta ana sayfa kullanımını kaldırkı, ki akıllara zarar bir şey,açılışta kafadan boş sekme çıkıyor, bir çok kişinin sırf bu yüzden yandexe tekmeyi bastığına eminim.Ben bile explorer kullanmaya başladım.Yandexe mail attım, rusyadan böyle bir karar cıkmış ve onlar değiştirmedikçe bu şekilde kalacakmış.

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
yandex yetkililerine e-mail attım en kısa sürede cevap vereceklermiş......

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Selam yeni sekme açtığında neler çıkıyor ekran görüntüsünü paylaşa bilirmisin ?
NYboaa.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yandex cevap e-maili yollamış aynen yayınlıyorum...verilecek cevap olmadığı için sizin yazdığınız şekilde yazmışlar.

Merhaba,

Üç çizgi işareti - Ayarlar - Başlangıç adımlarını izleyerek başlangıçta yeni sekme sayfasının veya son kapatılanların açılmasını ayarlayabilirsiniz.
--Saygılarımla, Yiğit Cesur
Yandex Destek Ekibi

halukibrahim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
NYboaa.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yandex cevap e-maili yollamış aynen yayınlıyorum...verilecek cevap olmadığı için sizin yazdığınız şekilde yazmışlar.

Merhaba,

Üç çizgi işareti - Ayarlar - Başlangıç adımlarını izleyerek başlangıçta yeni sekme sayfasının veya son kapatılanların açılmasını ayarlayabilirsiniz.
--Saygılarımla, Yiğit Cesur
Yandex Destek Ekibi

selam yine ben http://i.hizliresim.com/EQzJOD.jpg şekilde mi görmek istiyorunuz ? :-)

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
evet konu içinde resim koydum diğer tarayıcılarda olduğu gibi.....

yandex tarayıcıyı açtığımda yandex ana sayfa , yeni sekme açtığımda boş sayfa açılmasını istiyorum.......