Yandex - Nokia Lumia Reklamı 2012

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Corch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Corch

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=vimeo;54093109]http://vimeo.com/54093109[/video]

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Microsoft, Bing varken Yandex'i seçmesine nasıl izin vermiş acaba?

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Microsoft, Bing varken Yandex'i seçmesine nasıl izin vermiş acaba?

Bing' teki servisler pek Türkiye uyumlu olmadığı içinmiş. Yandex tarafında ise aksine servisleri Türkiye üzerine uyumlu. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
İlginçliklerden biri, yanlış seçim.

Neden yanlış? :) Bing ülkemizde pek etkin değil, google ise andoid tarafında bir kere microsoft zaten istemezdi onun servislerini bu açıdan bakınca yandex daha makul bir seçim olarak duruyor. İlerleyen zamanda bing ülkemizdeki servislerini genişletir ise windows telefonlar yandexi bırakıp binge geçerler diye düşünüyorum. :)

MrtAltg

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
12,109
nesi ilgincç ki apple olsun nokia olsun microsoft olsun adamların hepsi google olmasında kim olursa olsun diyor bunda şaşılacak birşey yok derim

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Neden yanlış? :) Bing ülkemizde pek etkin değil, google ise andoid tarafında bir kere microsoft zaten istemezdi onun servislerini bu açıdan bakınca yandex daha makul bir seçim olarak duruyor. İlerleyen zamanda bing ülkemizdeki servislerini genişletir ise windows telefonlar yandexi bırakıp binge geçerler diye düşünüyorum. :)

yada Yandex alır başını gider bide işletim sistemi çıkarır mis :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu reklamda çalan müziği bilen var mı ? Kız arka siyah beyaz fonda dans ediyor olması lazım