Yandex Navigasyon Çıktı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan musabbu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
GPS kullanmıyor olması kötü olmuş...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
İlk defa yandexin bir ürününü googledan daha çok beğendim. Kasmıyor arka planda çalışmıyor iyi oldu bu.

drjacob

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
770
BWH9qRUIUAApxeF.jpg

Beğendim güzel bunu kullanırım artık

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
oh be sonunda giriş yaptı memlekete.

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Bende GPS i açtırmıyor internet üzerinden kullanım yaptırıyor...

Yandex Navigasyon internet üzerinden çalışıyor. Gideceğiniz rotayı kayıt ediyor bir daha internet bağlantısı istemiyor ama daha önce gitmediğiniz rota kayıtlı olmadığı için internet bağlantısını tekrar istiyor.

seppuku

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haritaları kaydetme şansı yok mu peki ?

thuglife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternet bağlantısı istediği sürece işe yaramaz.Şu navigasyon programlarını neden çevrimdışı yapmazlar anlamıyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
çevrimdışı zaten daha iyileri var. Online olarak en iyiside bu heralde, gerçi geliştirilmesi lazım çoğu adresi bulamıyor henüz.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Sesli adres girişi çok kullanışlı. Kapı numarasına kadar söylüyorum ve sonuç gayet iyi. En yazın pizzacı ve alternatifleri listeliyor. Tek kelime yazmaya gerek yok. Sadece tıklama ve sesle işimi görüyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şunu da belirteyim. Eğer rotayı beğenmezseniz rota üzerindeki mavi veya yeşil noktaları harita üzerinde sürükleyip bırakabiliyorsunuz. Web arayüzü kadar hakim olamasanız da güzel bir seçenek.

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Igo nun yanında daha çok gelişmesi lazım...

projeciçocuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selamlar,

Başka bir navigasyon forumunda da belirttiğim üzere artık navigasyon cihazları neredeyse çağdışı kalmak üzere. Dün Sakarya - İstanbul arasındaki araç ile yolculuğumda Sony Xperia Z2 marka/ model akıllı telefonumu kullandım. Son derece yabancı olduğum bir çevreydi Sakarya tarafı, tedirgindim ben de. Google haritalar denedim ; uygulama fena değil ancak Sakarya merkezdeki ara sokaklarda bile sıkıntı yaşadım ve alternatif kaynaklara yöneldim. Yandex'in deneyimini bildiğimden Yandex ve benzeri uygulamalara bakiyim dedim Tuhu adında bir uygulama buldum. Hem yandex altyapısını geliştirerek kullanıyor hem de Yandex'in aksine size mantıklı birkaç seçenek sunuyor siz de istediğinize ve önceliğinize ( zaman mı, tasarruf mu, konforlu gidiş mi ) yöneliyorsunuz. Tek uygulamada navigasyon, toplu taşıma yönlendirmeleri ve hatta yürüyüş rotasını hallediyor. Şiddetle tavsiye ederim : http://unbouncepages.com/tuhuapp/

teknozyum34

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Çevrimdışı haritalar iniyor fakat internet bağlantısını keserseniz gps göremiyor..

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Çevrimdışı haritalar iniyor fakat internet bağlantısını keserseniz gps göremiyor..
Cihazın nedir? Şu an sen problem yaşayınca tekrar denedim. Bende sorun yok. Çevrimdışı harita yüklü, internet kapalı, kapalı betonarme ortam olmasına rağmen GPS 1 dakikadan kısa sürede bağlanıyor. Haritada yerini buluyor, haritayı inceleyebiliyorsun. İnternet olmadığı için arama, rota hesaplama, trafik bilgisi vs. çalışmıyorsun/yararlanamıyorsun.

teknozyum34

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Cihazın nedir? Şu an sen problem yaşayınca tekrar denedim. Bende sorun yok. Çevrimdışı harita yüklü, internet kapalı, kapalı betonarme ortam olmasına rağmen GPS 1 dakikadan kısa sürede bağlanıyor. Haritada yerini buluyor, haritayı inceleyebiliyorsun. İnternet olmadığı için arama, rota hesaplama, trafik bilgisi vs. çalışmıyorsun/yararlanamıyorsun.

Cihazım gt 7300 samsung tablet.
Dediğin gibi rota hesaplama yapmıyor. Bundan bahsediyordum ben. Sygic de filan offline olarak rota hesaplayabiliyordu.