Yandex browser mi operamı ?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Operayı uzun zamandır kullaadım ama chrom mu uandex mi dersen yandex.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Yandexten bir cacık olmaz, ana sayfayı bile ayarlamana izin vermeyen bir browserden ne hayır gelirki.

BonezCrusher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yandexten bir cacık olmaz, ana sayfayı bile ayarlamana izin vermeyen bir browserden ne hayır gelirki.

Chrome sevmiyorum operayada pek sıcak bakmıyorum kullandım yandex i sevmiştim az çok firefoxcuyumda kasmasından bıktım yeter bea.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
opera. tabi opera 12 sürümünden sonra baya radikal kararlar aldı. şuan 22. sürümde. gelecek vaad ediyor. operaya alışırsan bırakmak zor gerçekten.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
[MENTION=395473]BonezCrusher[/MENTION]
Kurduktan sonra ayarları muylaka yap. Reklam engelleme, flash player kapatma gibi eklentiler hazır geliyor.

BonezCrusher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@BonezCrusher
Kurduktan sonra ayarları muylaka yap. Reklam engelleme, flash player kapatma gibi eklentiler hazır geliyor.

Anlamadım nedemek istediğinizde belki bu konuda bir yardımınız dokunur bir site var takıldığım orayı virüs olarak algılıyor nasıl o uyarıyı kaldırabilirim ?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Anlamadım nedemek istediğinizde belki bu konuda bir yardımınız dokunur bir site var takıldığım orayı virüs olarak algılıyor nasıl o uyarıyı kaldırabilirim ?
Bu 2-3 gündür olmaya başladı. Aslında DH değilde DH'nin BSC adlı sitesini tehlikeli görüyor. Forumda BSC'den veri çektiği onuda tehlikeli görüyor.
Eğer içeriğe güveniyorsan çözümü: Sağ üst köşeden ayarlara gir ve yine sağ üst köşede arama çubuğuna kimlik yaz. Sonuçlarda kimlik avını devre dışı bırak. Bir daha uyarı vermez.

-Reklam engellemek için bir eklenti kurmak zorunda değilsin. Eklenti yüklü geliyor. Sadece aktifleştireceksin.
--Sitedeki flash içerikleri engellemek için yine eklenti yüklü geliyor. Aktif etmen yeterli. Flash videolarıda engelliyor. Videoları görüntülemek için sadece bir kez tıklaman yeterli olacak.

Bu ikisinin performansa büyük etkisi var.

BonezCrusher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu 2-3 gündür olmaya başladı. Aslında DH değilde DH'nin BSC adlı sitesini tehlikeli görüyor. Forumda BSC'den veri çektiği onuda tehlikeli görüyor.
Eğer içeriğe güveniyorsan çözümü: Sağ üst köşeden ayarlara gir ve yine sağ üst köşede arama çubuğuna kimlik yaz. Sonuçlarda kimlik avını devre dışı bırak. Bir daha uyarı vermez.

-Reklam engellemek için bir eklenti kurmak zorunda değilsin. Eklenti yüklü geliyor. Sadece aktifleştireceksin.
--Sitedeki flash içerikleri engellemek için yine eklenti yüklü geliyor. Aktif etmen yeterli. Flash videolarıda engelliyor. Videoları görüntülemek için sadece bir kez tıklaman yeterli olacak.

Bu ikisinin performansa büyük etkisi var.

Tarayıcı yeterince hızlı kaldırdım kimlikği ben avastıma güveniyorum o sitede virüs olması imkansız.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
opera webkite geçince eski özelliklerini kaybetti. özellikle fare hareketleri çok hoşuma gidiyordu.
şimdi o fare hareketleri yandex'de. yandex bana daha üstün gibi geldi.

BonezCrusher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
opera webkite geçince eski özelliklerini kaybetti. özellikle fare hareketleri çok hoşuma gidiyordu.
şimdi o fare hareketleri yandex'de. yandex bana daha üstün gibi geldi.

Katılıyorum yandex browser hem seri hemde tasarımını güzelleştirmiş.

SyK112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2 side berbat ötesi.
Neye göre berbat ötesi? Benim Chrome ile yaptıklarımı hiçbiri yapamıyorken nasıl berbat olur? Bir program mükemmel olmayabilir, olmayacakta ama ben Chrome nerede nasıl davranır bilirsem ve eksikliklerini giderirsem chromedan daha babası mı olacak yani? Hepsini sayarım buraya tarayıcıların, kimin ne kusuru var diye ama gereksiz. Kullananlar zaten tarafsız ise kabul eder bu düşüncemi ama tutup Chrome kadar kompleks bir sistem karşısında sadece berbat dersen kusura bakma ama saçmalamaktan ötesine gidememiş olursun.

Chrome iyidir, ram verirsen çok daha iyidir. Gıldır gıcık ayarlarını adam gibi ayarlarsan tadından yenmez. Diğer tarayıcılar da iyidir, hiçbiri kötü değil ama beni Chrome tatmin ediyor, ben bunu tercih ediyorum.

Sen de böyle söyleyemiyorsan bilgisayarcı, programcı falan değilsin kullanıcı olarak da eh işte seviyesindesindir arkadaşım. Anlamadığımız gerçekleri göz ardı edip elimizin tersi ile itmeyelim, belki anlayan birileri çıkar dimi?

SyK112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Başlığa dönecek olursak Yandex güzeldir ama opera köklü bir tarayıcıdır. Bunun anlamı deneyimlidir. Lâkin bana mobilde daha başarılı gibi geliyor son zamanlarda. İkisi de kullanılabilir.

FY2005

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Opera'nın içine ettiler, şimdi ikisi de oldu Chrome çakması...

BonezCrusher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Neye göre berbat ötesi? Benim Chrome ile yaptıklarımı hiçbiri yapamıyorken nasıl berbat olur? Bir program mükemmel olmayabilir, olmayacakta ama ben Chrome nerede nasıl davranır bilirsem ve eksikliklerini giderirsem chromedan daha babası mı olacak yani? Hepsini sayarım buraya tarayıcıların, kimin ne kusuru var diye ama gereksiz. Kullananlar zaten tarafsız ise kabul eder bu düşüncemi ama tutup Chrome kadar kompleks bir sistem karşısında sadece berbat dersen kusura bakma ama saçmalamaktan ötesine gidememiş olursun.

Chrome iyidir, ram verirsen çok daha iyidir. Gıldır gıcık ayarlarını adam gibi ayarlarsan tadından yenmez. Diğer tarayıcılar da iyidir, hiçbiri kötü değil ama beni Chrome tatmin ediyor, ben bunu tercih ediyorum.

Sen de böyle söyleyemiyorsan bilgisayarcı, programcı falan değilsin kullanıcı olarak da eh işte seviyesindesindir arkadaşım. Anlamadığımız gerçekleri göz ardı edip elimizin tersi ile itmeyelim, belki anlayan birileri çıkar dimi?

Pc den hertürlü anlıyorum tasarım özürlü bir tarayıcı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
opera güncel tarayıcılar içinde en stabili lmasada en stabiliyle yarışabilecek derecededir.Hızlı ve kararlı yapısıyla alışageldik birçok tarayıcıdan farklıdır , crome , firefox ve yandex herbiri ayrı ayrı süper ama yıllardır hep aynı şeyleri deneyip deneyip sıkılmadınızmı ?

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Eski operacı olarak yandex diyorum :closedeyes:

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Bende ikisi de var. Şu an için özellikler açısından Yandex önde gibi ama yine de Opera operadır. Bence ikisini de bulundur. Bir süredir sürekli Firefox kullanıyorum. Comodo Dragon' u da unutmamak lazım. :)

XTİMURX

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Ayarlar > Arama
bu bölümden arama motorunu değiştirebilirsin.
settings-search.png

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Opera candır o eskiden olan mouse hareketleri halen var ayarlardan yapabiliyorsun çok kullanışlı hızlı

POLİS-1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yandex'i bıraktım Opera'ya geçtim.Hızı ve görünümü yeni sürümüyle gayet başarılı.Şimdilik Opera.

ffgul

Profesör
Reaksiyon puanı
8
>>Yendex in tabanı chrome zaten..
>>Chrome varken çakmasına gerek yok..
>>Tabiki en iyi tarayıcı Chrome...