BonezCrusher
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar 2 si arasındayım yandex mi operamı ?
Operayı uzun zamandır kullaadım ama chrom mu uandex mi dersen yandex.
Yandexten bir cacık olmaz, ana sayfayı bile ayarlamana izin vermeyen bir browserden ne hayır gelirki.
@BonezCrusher
Kurduktan sonra ayarları muylaka yap. Reklam engelleme, flash player kapatma gibi eklentiler hazır geliyor.
Bu 2-3 gündür olmaya başladı. Aslında DH değilde DH'nin BSC adlı sitesini tehlikeli görüyor. Forumda BSC'den veri çektiği onuda tehlikeli görüyor.Anlamadım nedemek istediğinizde belki bu konuda bir yardımınız dokunur bir site var takıldığım orayı virüs olarak algılıyor nasıl o uyarıyı kaldırabilirim ?
Bu 2-3 gündür olmaya başladı. Aslında DH değilde DH'nin BSC adlı sitesini tehlikeli görüyor. Forumda BSC'den veri çektiği onuda tehlikeli görüyor.
Eğer içeriğe güveniyorsan çözümü: Sağ üst köşeden ayarlara gir ve yine sağ üst köşede arama çubuğuna kimlik yaz. Sonuçlarda kimlik avını devre dışı bırak. Bir daha uyarı vermez.
-Reklam engellemek için bir eklenti kurmak zorunda değilsin. Eklenti yüklü geliyor. Sadece aktifleştireceksin.
--Sitedeki flash içerikleri engellemek için yine eklenti yüklü geliyor. Aktif etmen yeterli. Flash videolarıda engelliyor. Videoları görüntülemek için sadece bir kez tıklaman yeterli olacak.
Bu ikisinin performansa büyük etkisi var.
opera webkite geçince eski özelliklerini kaybetti. özellikle fare hareketleri çok hoşuma gidiyordu.
şimdi o fare hareketleri yandex'de. yandex bana daha üstün gibi geldi.
Neye göre berbat ötesi? Benim Chrome ile yaptıklarımı hiçbiri yapamıyorken nasıl berbat olur? Bir program mükemmel olmayabilir, olmayacakta ama ben Chrome nerede nasıl davranır bilirsem ve eksikliklerini giderirsem chromedan daha babası mı olacak yani? Hepsini sayarım buraya tarayıcıların, kimin ne kusuru var diye ama gereksiz. Kullananlar zaten tarafsız ise kabul eder bu düşüncemi ama tutup Chrome kadar kompleks bir sistem karşısında sadece berbat dersen kusura bakma ama saçmalamaktan ötesine gidememiş olursun.2 side berbat ötesi.
Neye göre berbat ötesi? Benim Chrome ile yaptıklarımı hiçbiri yapamıyorken nasıl berbat olur? Bir program mükemmel olmayabilir, olmayacakta ama ben Chrome nerede nasıl davranır bilirsem ve eksikliklerini giderirsem chromedan daha babası mı olacak yani? Hepsini sayarım buraya tarayıcıların, kimin ne kusuru var diye ama gereksiz. Kullananlar zaten tarafsız ise kabul eder bu düşüncemi ama tutup Chrome kadar kompleks bir sistem karşısında sadece berbat dersen kusura bakma ama saçmalamaktan ötesine gidememiş olursun.
Chrome iyidir, ram verirsen çok daha iyidir. Gıldır gıcık ayarlarını adam gibi ayarlarsan tadından yenmez. Diğer tarayıcılar da iyidir, hiçbiri kötü değil ama beni Chrome tatmin ediyor, ben bunu tercih ediyorum.
Sen de böyle söyleyemiyorsan bilgisayarcı, programcı falan değilsin kullanıcı olarak da eh işte seviyesindesindir arkadaşım. Anlamadığımız gerçekleri göz ardı edip elimizin tersi ile itmeyelim, belki anlayan birileri çıkar dimi?
Yandexten bir cacık olmaz, ana sayfayı bile ayarlamana izin vermeyen bir browserden ne hayır gelirki.
Arama Motorundan bahsen yokki, ben açılışta ana sayfa ayarlanmıyor, boş sayfa çıkıyor dedimAyarlar > Arama
bu bölümden arama motorunu değiştirebilirsin.
![]()
Arama Motorundan bahsen yokki, ben açılışta ana sayfa ayarlanmıyor, boş sayfa çıkıyor dedim![]()