seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
Hatırladığım kadarıyla şunları söylemişti : '' Şu anda hayatın ne olduğunu idrakten çok uzaksın. Yaşlı insanlar kendilerinden gençlere , ' Senin yaşında olmak için neler vermezdim' derler. Ben bu tür aptallıklara inanmam. Hepimiz bir ömür süreriz. Çocukluk, gençlik, ihtiyarlık, uzun bir ömür bunlardan oluşur. Hayat kudurmuşçasına akan bir ırmağa benzer, insanoğlu ise bu ırmağın azgın sularında yolculuk yapan bir dal parçasına. Bu yolculukta değişmeye iki olgu varır; ilki yalnız olduğun, ikincisi ise ne kadar uzun sürse de yolculuğunun ölümle sınırlı olması. Gerçeği bilirsen daha hazırlıklı olursun, fırtınalar kadar, sahte sükunetlere de karşı koyabilirsin. Yani yolculuğun daha iyi geçer. Boş hayallere kapılıp, sık sık düş kırıklıklarına uğramazsın. Sadece kendine güvenebileceğini için, insanların seni aldatasına izin vermezsin. Kendi ayakları üzerinde durmayı başaran güçlü bir insan olursun.''
Ahmet Ümit/ Beyoğlu Rapsodisinden alıntıdır.
Peki bu alıntıyı niye yaptım Sizler yalnızken güçlü olunduğuna inayormusunuz ? Yalnızken mi yoksa kalabalıkken mi güçlüsünüz ? İnsanlara güvenip düş kırıklıklarına uğradınız mı ?
Kısacası yalnızlık hakkında ki düşünceleriniz neler
Ahmet Ümit/ Beyoğlu Rapsodisinden alıntıdır.
Peki bu alıntıyı niye yaptım Sizler yalnızken güçlü olunduğuna inayormusunuz ? Yalnızken mi yoksa kalabalıkken mi güçlüsünüz ? İnsanlara güvenip düş kırıklıklarına uğradınız mı ?
Kısacası yalnızlık hakkında ki düşünceleriniz neler