Yalçın Ayhan Beşiktaş'ta

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş, bonservisi elinde bulunan Yalçın Ayhan ile 2 yıllığına anlaştı.

ayhan600_UIYMC.jpg

Sabah saatlerinde İngiltere kampı için yola çıkan Siyah beyazlı kafilenin ardından tecrübeli futbolcu da kampa katılmak için İngiltere'ye doğru yola çıktı.

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa forması giyen Yalçın Ayhan'ın Beşiktaş tarafından yarın resmi olarak KAP'a bildirileceği ve yıllık 500 bin Avro garanti ücret; maç başına ise 5 bin Avro alacağı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan konuyla ilgili HABER1903'e açıklama yapan Yalçın Ayhan'ın menajeri Haluk Canatar;

"Yalçın, İngiltere kampına katılmak için yola çıktı. Anlaşmanın yarın resmi olarak duyurulmasını bekliyoruz. Yalçın için hayırlı olsun. ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
ucuza kötü yedek bulunmuş.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ne ucuzu be 500 bın euro buna cok para mac bası 5000 ıyı ama yıllık ucret fazla bu kadar verılmese ıyıydı 10 mac oynayamaz bu bu takım da tabı adam gıbı defans almazlar butun sezon oynar bısde kafayı yeriz maclarda ....

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
SON DAKİKA:Beşiktaş İngiltere kampına katılan Yalçın Ayhan transferinden vazgeçti.Yalçın İstanbul'a dönüyor(NTVSPOR)

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yalçın Ayhan: Bu yaşananlar Beşiktaş gibi büyük bir camiaya yakışmadı. Ben buraya kendi kafama göre gelmedim.Onlardan aldığım davet üzerine Beşiktaşlı futbolcular ile birlikte geldim. Bu yaşananlara gerçekten hiç bir anlam veremiyorum.Şu an çok şaşırmış durumdayım. Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Futbol hayatımda ilk defa böyle bir olay ile karşılaşıyorum.Beşiktaş ile anlaşmadan buraya kendi isteğim üzerine geldiğim söyleniyor, böyle bir şey yok.Türkiye'ye dönüp menajerim ile görüştükten sonra gerekli değerlendirmeyi yapacağım.(DHA)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Tuhaf tuhaf gelişmeler, transferler. Guti giderken bir şeyler söylemişti onlar geldi aklıma.

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
bu nedir arkadaş yaa ama ben soylım ne oldugnu onder ozen bu adamla anlastı ama bence bılıc ıstemedı taraftarda zaten tepkili ben dahı olmak uzere geri adım attılar ama bu iş bole olmaz en basta bu adamı almıcaksın bu ne cıftlık mı burası ....