Yalan Transfer Haberlerine Son Verin

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
2007-02-01_bbaskan288.jpg

Bugün başta Fotomaç Gazetesi olmak üzere Fotogol ve günlerdir birçok gazete, kulübümüzün transfer çalışması yaptığına dair haberler yayınlamakta ve transfer bedelleri alt alta yazıldığında kulübümüzün toplam bütçesini bile aşan oyuncuları transfer ediyormuşuz gibi haberler yapmaktadırlar. Her şeyden önce bu yalan haberlere imza atanları mantıklı davranmaya davet ediyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bütçesi bellidir.
Elbette ki kulübümüz olanaklarımız ölçüsünde mümkün olan en iyi transferleri yapmaya ve kadrosuna katmaya çalışacaktır. Ama adeta dünyadaki tüm futbolcuların isimlerini kulübümüz ile ilişkilendiren ve bizi hatta beni sürekli "transfer çalışması yapıyor, yurtdışında görüşmeler yürütüyor" diye öne sürenlerden artık bunlardan vazgeçmelerini istiyorum.
Yalan ve masa başında yapılan yanlış haberler ile hem kulübümüzün yönetimi ve sporcularına saygısızlık yapıyorsunuz hem de taraftarımızı ve kamuoyunu gereksiz beklentiler içerisine sokuyorsunuz. Artık bu tavrınızdan vazgeçin. Çünkü Fenerbahçe taraftarı bu yalan transfer haberlerine inanmıyor ve inanmayacaktır. Kulübümüzün bir transfer çalışması olduğunda zamanı geldiğinde bunu kamuoyuyla paylaşırız. Artık sayfalarınızı yalan transfer haberleri ile doldurmayı bırakın ve yaptığınız mesleğin saygınlığına leke getirmeyin.

Aziz Yıldırım
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

http://www.fenerbahce.org/icerik/haber/11430/

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Ama öle dememek lazım yalan haber olmasa işsiz kalırlar :D

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
ya cok sallıyolar ya kendileri inamıyacakları seyleri yazıyolar bizimkilerde kanııyo bunlara

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
evet bende sölemiştim ama neyse imzasını Aziz Başkan atmış oldu..