Yalan Dünya finaline Model grubu konuk olacak

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
‘Yalan Dünya’ sürpriz isimlerle sezon finali yapacak.

yalan-dunya-finaline-model-grubu-konuk-olacak-190-130.jpg

Tiyatro oyuncusu Cihat Tamer , Gupse Özay’ın (Nurhayat) merakla beklenen babası Yıldırım Bey olarak ekrana gelecek. Ayrıca Model Grubu da ‘Yalan Kafe’de sahneye çıkıp sevilen şarkılarını seslendirecek.

Final bölümünde, Nurhayat’ın merakla beklenen babası Yıldırım Bey, aniden ortaya çıkar. Yıldırım Bey, Rıza’nın (Beyazıt Öztürk) nikah vakti tekrar ortadan kaybolarak yeni bir skandala imza atmasını engellemek için tüm önlemleri alır. Rıza gecikmeli de olsa nikâhına yetişir. Ancak bu kez, aileleri ve davetlileri bambaşka bir sürpriz bekler.

Kaynak

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Geçen seneki finalde Rıza, nikahtan kaçmıştı bu sene ki finalde ise bence tersi olacak. Nurhayat Rızayı nikahta ekecek.

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sürpriz bitmez evlenmeleri yalan olur ve dizi devam eder...
Hep aynı teraneler... Avrupa yakası formatına bağladılar diziyi bi şeyde mutlu bitsin dişimi kıracam!
Sıktı artık Gülse kendini geliştirmeli, artık aynı format yemiyor....

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Valla çokta severek keyifle izliyorum..
Gülse Birsel bu işi çok iyi yapıyor.. :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=4]Yalan Dünya'da sürpriz ayrılık![/h] 'Yalan Dünya ' dizisi oyuncusu Nihal Yalçın, önümüzdeki sezon dizide yer almayacağını açıkladı.

yalan-dunya-da-surpriz-ayrilik-190-130.jpg

Nihal Yalçın, diziden ayrıldığını resmi Twitter hesabından, "Buradan Yalan Dünya'yla ya da yaptığım işlerle ilgili pek bir şey paylaşmadım ama evet soranlara, bu geceki sezon finali, benim finalimdi" notuyla duyurdu.

Yalçın'ın dizide canlandırdığı Açılay karakteri sezon finalinde yeni bir film projesi için Kapadokya 'ya gitmeye karar verdi ve izleyicilere selamlayarak veda etti.

Kaynak