Yaklaşık 5-6 ay önce yeni bir oyuncu laptopu almıştım fakat almam gereken fpsin çok aşağısında bir fps alıyorum.

umutshn00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yukarıdada yazdığım gibi 5-6 ay önce bir oyuncu laptopu aldım csgo oyununda düşük ayarlarda 200-250 fps almam lazımken 60-90 fps alıyorum bunun sebebi ne olabilir?

Not:Bilgisayarım bu linktekinin aynısı.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551
Yukarıdada yazdığım gibi 5-6 ay önce bir oyuncu laptopu aldım csgo oyununda düşük ayarlarda 200-250 fps almam lazımken 60-90 fps alıyorum bunun sebebi ne olabilir?

Not:Bilgisayarım bu linktekinin aynısı.
Sürücüleri kurdunuz mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer verdiğiniz link doğruysa ekran kartınız GTX 1650 Mobile, ilgili sürücü burada Windows 10 64 Bit - Türkçe - 1650 Mobile Driver

umutshn00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    179.5 KB · Görüntüleme: 169

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan ilgili donanımınızı seçip driver indirin.

eğer yine sorun olursa laptopun kendi model sayfasına gidip oradan ekran kartı güncellemesini yapın.. (yüklerken özel/gelişmiş seçip, temiz kurulum u seçmelisiniz)

son olarak denetim masası/ nvidia denetim masası / 3d ayarlarının yönetilmesi bölümünde csgo yu seçip yüksek performanslı ekran kartını seçip kaydedin.

umutshn00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan ilgili donanımınızı seçip driver indirin.

eğer yine sorun olursa laptopun kendi model sayfasına gidip oradan ekran kartı güncellemesini yapın.. (yüklerken özel/gelişmiş seçip, temiz kurulum u seçmelisiniz)

son olarak denetim masası/ nvidia denetim masası / 3d ayarlarının yönetilmesi bölümünde csgo yu seçip yüksek performanslı ekran kartını seçip kaydedin.
Verdiğiniz linkten ilgili donanımı seçip driverı indirdim fakat yine aynı hatayı aldım.İkinci olarak dediğiniz şeyi yaptığımdada en güncel sürümün yüklü olduğunu gördüm.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,931
Ozaman ekran kartı ayarları kontrol etmeniz lazim.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,931
Bende sana ekran kartı ayaları kontrol etmeniz lazim diyorum sorun oradan çünkü bide oyun ayarlar kontrol ettiniz.

"Melih"

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,931
Oradan ndiva gir ayarları ffps ayarlarını vardır en yüksek al.

cenkkkk

Doçent
Reaksiyon puanı
373
GeForce Experience ' i indirip kur. Sana direk son sürümü gösterecek. Onu indirmeyi dene. Pil sembolüne basıp performans ayarlarını kontrol et.

Bilgisayarının ısınmama sebebi performans kısıtlaması yaşaması.

MSI Dragon Center'de laptopu ECO moda aldığımda işlemci 45 derecede çalışıyor. GTX1650 devre dışı kalıyor ve dahiliden yönetiyor grafiği. Bu durumda senin bahsettiğin olay yaşanıyor. Alman gereken fpsi alamıyorsun. Senin laptopta performans yönetimi nasıl ve nereden yapılıyor bilmiyorum.