Yakında şişme Bihter yapacaklar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan D1360
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
213174.jpg

Müjde Ar'dan Bihter ve Behlül'ü öpüştüren bilgisayar oyunu ile ilgili ilginç değerlendirme..

Müjde Ar, Aşk-ı Memnu’da Beren Saat’in canlandırdığı Bihter’le ilgili salvolarına tam gaz devam ediyor! HT Magazin'de yer alan habere göre, geçen hafta Güzel Haberler programında diziden yola çıkılarak hazırlanan ve Bihter ile Behlül’ü, Adnan Bey’e yakalatmadan öpüştürenin puan aldığı bilgisayar oyununu değerlendiren Ar, “Güzel, yaratıcı şeyler bunlar. Artık ben de oynayacağım” dedi.

'KORKUYORUM YAKINDA ŞİŞME BİHTER YAPACAKLAR'

Oyuncu yapanların yaratıcı zekâlarını kutlayan Müjde Ar şöyle devam etti: “Bizde böyle yatırımcı zekâda çok fazla var. Hemen herşeyi paraya çeviriyorlar. Yani ben korkuyorum, yakında şişme Bihter yapacaklar!” Ar, oyunda Bihter’le Behlül’ün uzun uzun öpüşmesiyle de alay etti: “Yalnız bu kadar öpüşmeye kızda dudak mudak da kalmaz be!” (Habertürk)

Kaynak:

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Tescilli kaşarlarımız çoğalıyor

Hatshe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bihteri daha doğrusu beren saati zaten pek beğenmiyorum, milletin bu hayranlığınıda anlamış değilim, sanki memlekette daha güzeli yokmuş gibi :D
ama burada müjde ar başkalarını eleştirmeden daha doğrusu kıskanmadan önce kendi geçmişine bir dönüp baksın :D

sanki kendi çok masummuş gibi konuşmasın oradan :)
kendide çıplağa yakın poz çok vermiştir ve öpüşmeli/sevişmeli sahnelerde çevirmiştir zamanında :)
kısaca işi gücü bu tarz filmlerden ibaretti =)
işte kadın milleti kendi yapınca "sanat, medeniyet" oluyor ama kendinden daha genci veya güzeli yapınca böyle tiye alıp "tüü kaka" derler :D

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
bihteri daha doğrusu beren saati zaten pek beğenmiyorum, milletin bu hayranlığınıda anlamış değilim, sanki memlekette daha güzeli yokmuş gibi :D
ama burada müjde ar başkalarını eleştirmeden daha doğrusu kıskanmadan önce kendi geçmişine bir dönüp baksın :D

sanki kendi çok masummuş gibi konuşmasın oradan :)
kendide çıplağa yakın poz çok vermiştir ve öpüşmeli/sevişmeli sahnelerde çevirmiştir zamanında :)
kısaca işi gücü bu tarz filmlerden ibaretti =)
işte kadın milleti kendi yapınca "sanat, medeniyet" oluyor ama kendinden daha genci veya güzeli yapınca böyle tiye alıp "tüü kaka" derler :D

Güzel olduğu için değil, işveli, cilveli bir hatun olduğu için bayılıyo millet :)

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Müjde Ar'ın Türkiyeye filmleriyle ne kattığı yada ne kaybettirdiği tartışılır.

Ne zaman görsem se.s muhabbeti yapan birisi ,

iboturka

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Doğru demiş gerçi onunda şişmesini de yapmışlardır ama olsun.İkiside kaşar yapacak birşey yok.

Hatshe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Güzel olduğu için değil, işveli, cilveli bir hatun olduğu için bayılıyo millet :)

hımm yani dizideki yapmacık rollerinden dolayı diyorsun :wink:
ben pek izleme fırsatı bulamadığım için o "cilveli, nazlı" hallerini görme fırsatı bulamadım malesef, aman zevk meselesi işte.
ben beğenemdim onca naza ve cilveye rağmen :laugh:
hani hadise deseler neyse anlıycam kadında seksappeal var sonuçta ama beren saati anlıyamadım cidden =)

D1360

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Allah var yukarıda güzel vede sempatik

ama seksilik tartışılır.

SEksi dedinmi akla başka isimler gelir. Örneğin beyonce seksidir

cenk_kusje

Asistan
Reaksiyon puanı
2
müjde ar harika ya.ne laflar ediyor böyle.

dogru demiş:D