Yahşi Cazibe sezon finalini Azerbaycan'da yapacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
i.php

Gani Müjde açıkladı: "Mart'ta ekipçe Azerbaycan'a gitmek ve sezon finalini orada çekmek istiyoruz..."

RANDEVULAR İPTAL

'Yahşi Cazibe' sadece Türkiye'nin değil Azerbaycan'ın da gözdesi! Dizinin senaristi Gani Müjde, "Yayın saatinde Azeri bakanlar kimseye randevu vermiyormuş. Mart'ta Azeri hayranlarımızla buluşmak ve sezon finalini de ileride orada çekmek istiyoruz" dedi.

DENKTAŞ'A MESAJ

Gani Müjde; 'Kemal' ve 'Cazibe'nin öpüşmesi için kendisine baskı yapan KKTC eski Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'a da mesaj yolladı: "Sevmek bir ömür, öpüşmek ise bir dakika. Ben de öpüşmelerini istiyorum ama bunun için tarih veremiyorum."

Medyafaresi

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
vay çok güzel olur :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Sen Pilic reklamindan sonra kizdan mefret ettim.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sen Pilic reklamindan sonra kizdan mefret ettim.
Nedenkii???...

Ben Cazibe için değilde Hakan Yılmaz için bi kaç bişey söylemek istiyorum....

Ben Hakan Yılmaz ı ekranda ilk defa bi yarışma programında tanımıştım rahmetli Boran Kaya nın sunduğu İner misin? Çıkar mısın? yarışması vardı atv ekranlarında gerçekten çok güzel bi yarışma programıydı Hakan Yılmaz da bu yarışma programına ilk önce yarışmacı olarak katıldı sonra çok tutulunca yarışmanın içerisinde komedyen olarak devam etti isimleride Gel git çocuklardı Hakan yılmaz la birlikte Şafak Sezer vardı Gel git çocuklarda işte orada Hakan Yılmaz bi Saadettin Teksoy taklidi yaptı ve ben gülmekten kopmuştum işte bu çocukta gelecek var demiştim....Sonra patladı gitti Show tv de Büyük küçük demeden yarışması sunuculuğu ve sonra sitcom dizileri vede bu dizilerin aranan yüzü oldu..