- Reaksiyon puanı
- 530
Filmi nasıl buldunuz anlatın bakalım. 
Mahsun Kırmızı Gül'ün fimleriyle bu filmin ne alakası var.Biri komedi biri dram.ne zman güzel film yaptıkı bu adam. Cem yılmaz' a sponsor olan firmalar başka sanatcılara sponsor olsalar doktururler bence. Cem yılmaz' ın filmi ya küfür yada şaçma seneryodur bu benım fikrim Mahsum KırmızıGülün filmleri güzel arkadaşlar cok güzel türk filmleri var reklamı olmayan çok film izledim reklamı olan filmlere 1000 basar![]()
Mahsun Kırmızı Gül'ün fimleriyle bu filmin ne alakası var.Biri komedi biri dram.
Sizin gibiler oldukça Türk sineması değer kazamanamayacak.
Bu arada filme gittim beğendim.Şahan'ın o mantıksız Recep İvedik filmine 100 basat macere ve komedi bir arada müthişti.
Şahan'ın filmlerini beğeniyor musunuz?Ben burda Türk sinamasına laf etmedim, sadece konuya yazdım bu benım kendi fikrim Cem yılmaz filmleri şaçma seneryo yada küfürlü sadece fikrimi beyan ettim ama siz gelmişsiniz Türk sinamasi sizin gibiler yüzünden deger kazanmıcak diyosunuz ben burda fikrimi ve cem yılmaz filmlerini begenmedini soyluyorum okadar daha güzel Türk filmleri var diyorum belirtmek istediğim o komedi dram diye ayırmak istemedim zaten siz kendi anyacagınız yandan anlamısınız beyefendi
Ben burda Türk sinamasına laf etmedim, sadece konuya yazdım bu benım kendi fikrim Cem yılmaz filmleri şaçma seneryo yada küfürlü sadece fikrimi beyan ettim ama siz gelmişsiniz Türk sinamasi sizin gibiler yüzünden deger kazanmıcak diyosunuz ben burda fikrimi ve cem yılmaz filmlerini begenmedini soyluyorum okadar daha güzel Türk filmleri var diyorum belirtmek istediğim o komedi dram diye ayırmak istemedim zaten siz kendi anyacagınız yandan anlamısınız beyefendi