Yahşi Batı yorumları...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Filmi nasıl buldunuz?

• Beğendim

Kullanılan: 57 67.1%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 28 32.9%

• Kullanılan toplam oy
    85

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Filmi nasıl buldunuz anlatın bakalım. :)

clipboard01hq.jpg

punisher89

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Demet Evgar sevişiyo mu soyunuyo mu ona göre beğendim diyeceğim.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Cem Yılmaz stand up yapsa çok daha iyi:laugh:

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bir apachi ağlıyor. :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
İzlemedim ama İzlicem kesinlikle 2010'un dört gözle beklediğim filmleri :) Recep ivedik 3 ve Yahşi batı İzliyenler yorum yazarsa sevinirim

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Filmi İzlemeye giden 2 arkadaşla konuştum.

Sonuç Hüsran diyorlar. Geçmiş Olsun

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
gayet akıcıydı film espriler de gayet güzeldi fragmandaki espriler neki diyeyim siz anlayın :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Vallahi yorumlara bakıpda gitmemezlik yapmıcam zira geçen arog a kötü diyenelr yüzünden gitmedim indirip izlediğimde keşke gitseydim dedim.

Zevkler ve renkler

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Zevkler Ve Renkler Tartışılamaz :)

Kesinlikle Gidicem

findukfaresi_

Profesör
Reaksiyon puanı
20
akşam 8de cinebonusta izleyecez calvaria ile. gece yorum yaparım artık

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Henüz gitmedim.:)

tarumoloji

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Gittim gördüm:
Cem Yılmaz bu işi biliyor filmi çok beğendim. Gülme ihtiyacınızı giderebileceğiniz bir film, daha ne olsun eşinizle dostunuzla gidin izleyin; ama çocuk olmasın birazcık tehlike yaratır.
Puanım: 10/8

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
filme gitmeyi düşünüom ama emin deilim yhaw

RealCeday

Asistan
Reaksiyon puanı
2
güzel beğendim ama eşiniz veya yanınızda çocukla gitmeyin. argolar aşırıya kaçıyor. küfür de tabi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Başka yerlerde de okudum filmi fazla beğenmemişler galiba.

EzeLL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ne zman güzel film yaptıkı bu adam. Cem yılmaz' a sponsor olan firmalar başka sanatcılara sponsor olsalar doktururler bence. Cem yılmaz' ın filmi ya küfür yada şaçma seneryodur bu benım fikrim Mahsum KırmızıGülün filmleri güzel arkadaşlar cok güzel türk filmleri var reklamı olmayan çok film izledim reklamı olan filmlere 1000 basar :)

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
cem yılmaz'ın kendi showlarını beğenen kitlenin filmlerinide beğeneceği aşikâr. Arog için de benzer yorumlar yapılmıştı. Cem yılmazın herkezi güldürmek gibi bir hedefi olduğunu sanmıyorum. Şafak sezer'de Şahan da cem yılmaz da kendi tarzlarında komedi filmleri yapıyorlar.

Türk sinemasının bu kadar çeşitlendiği günlerde seyircilerde ki seçicilik iyice artmış durumda.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
ne zman güzel film yaptıkı bu adam. Cem yılmaz' a sponsor olan firmalar başka sanatcılara sponsor olsalar doktururler bence. Cem yılmaz' ın filmi ya küfür yada şaçma seneryodur bu benım fikrim Mahsum KırmızıGülün filmleri güzel arkadaşlar cok güzel türk filmleri var reklamı olmayan çok film izledim reklamı olan filmlere 1000 basar :)
Mahsun Kırmızı Gül'ün fimleriyle bu filmin ne alakası var.Biri komedi biri dram.

Sizin gibiler oldukça Türk sineması değer kazamanamayacak.

Bu arada filme gittim beğendim.Şahan'ın o mantıksız Recep İvedik filmine 100 basat macere ve komedi bir arada müthişti.

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yorumlara aldırmadan gidin eğlenin ne bekliyorsunuz ki ? gülmeyenler 'in recevierları yokmuş demekki chuck esprisini kaç kişi anladı bilmiyorum sinemada 6-7 kişi ya güldük gülmedik...

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Eminim yine güzel bir film yapmıştır Cem Yılmaz:)

EzeLL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mahsun Kırmızı Gül'ün fimleriyle bu filmin ne alakası var.Biri komedi biri dram.

Sizin gibiler oldukça Türk sineması değer kazamanamayacak.

Bu arada filme gittim beğendim.Şahan'ın o mantıksız Recep İvedik filmine 100 basat macere ve komedi bir arada müthişti.

Ben burda Türk sinamasına laf etmedim, sadece konuya yazdım bu benım kendi fikrim Cem yılmaz filmleri şaçma seneryo yada küfürlü sadece fikrimi beyan ettim ama siz gelmişsiniz Türk sinamasi sizin gibiler yüzünden deger kazanmıcak diyosunuz ben burda fikrimi ve cem yılmaz filmlerini begenmedini soyluyorum okadar daha güzel Türk filmleri var diyorum belirtmek istediğim o komedi dram diye ayırmak istemedim zaten siz kendi anyacagınız yandan anlamısınız beyefendi

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Ben burda Türk sinamasına laf etmedim, sadece konuya yazdım bu benım kendi fikrim Cem yılmaz filmleri şaçma seneryo yada küfürlü sadece fikrimi beyan ettim ama siz gelmişsiniz Türk sinamasi sizin gibiler yüzünden deger kazanmıcak diyosunuz ben burda fikrimi ve cem yılmaz filmlerini begenmedini soyluyorum okadar daha güzel Türk filmleri var diyorum belirtmek istediğim o komedi dram diye ayırmak istemedim zaten siz kendi anyacagınız yandan anlamısınız beyefendi
Şahan'ın filmlerini beğeniyor musunuz?

blackrider89

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar film çok güzeldi. Kötüydü diyenlere bakmayın espirileri anlamamışlardır. :4::thumbup::clap::thumbup1:

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338

Hokkabaz ı izlemedin galiba :hammer:

Cem Yılmaz'ı anlamak için dekoder gerekli...
Belli bir seviyenin üstünde genel kültür gerekli...
Basit insanların anlayamayacağı kalitede espriler mevcut...

Adam küfür etse küfürlü diye eleştiriliyor...

Küfür etmese yine küfürleri kesmiş diye eleştiriliyor...

Üstelik bu ülkede bir de acayip bir mantalite oluşmuş...

Bir şeyi küçümseyince tukaka deyince sanki kendi kalitesi artıyor...
--**--**--**--**--**--

Cem Yılmaz'ın filmi olmamış becerememiş diyen kaç kişi acaba o filmdeki teknik alt yapıyı sinematik efektleri oyuncu repliklerini rol becerilerini değerlendirebiliyor?

Şunu açıkça söyleyebilirim...
Türkiye de bir şey üreteceğine, başarılı olacağına, sanatçı olacağına

git yabancı bir ülkede Ayakkabı boyacısı ol daha iyi..

En azından orda ayakkabıyı çok iyi oluyor diye tebrik ederler...

Burada ne kadar başarılı olursan o kadar eleştirilir yerin dibine sokulmaya çalışılırsın...

Bu ülkede

Deveyi diken
Halkı **** yaranır...

iyi bir şey yaparsanız taş üstüne taş koyarsanız yerin dibine sokarlar...
hiç bir şey üretmeden sadece laf yaparsanız en kral sizsiniz...

anfy

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Daha yen izledim. Çok hoşuma gitti. Arog da düşürdüğü argonun dozunu biraz yükseltmiş Cem Yılmaz. Fakat genel olarak güzeldi. Herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.