Yahoo

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar yahoo nun ülkemize yönelik sitesi açılmıştır .ziyaret edebilirsiniz

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Yahoo zamanın köklü sitelerinden. Taa ki Google'dan darbe yiyene kadar. Genellikle yahoo arama motoru kategorisi ve mail hizmeti ile tercih ediliyordu, ancak arama motoru kısmını google, Mail kısmınıda hotmail (messenger ile) kapınca şirket zor duruma düştü. Ben hala Yahoo mail kullanıyorum. Reklamsız , sade , ve Adress guard özelliği için. Yahoo ilk önce Mail sayfasını türkçeleştirdi, ardından içerik sayfasına başladı. Ancak görünen o ki Firma, türçke uzantılı ismini, Msn gibi türkiyedeki başka firmanın kullanımına sunmuş. Bir nevi Türkiyenin yerli sitelerine kısayoldan başka birşey olmamış. Bu yüzden fazla rağbet göreceğini sanmıyorum. Belki Sdn de Teknoloji haber kısmı için başvuruda bulunabilir :)

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Yahoo zamanın köklü sitelerinden. Taa ki Google'dan darbe yiyene kadar. Genellikle yahoo arama motoru kategorisi ve mail hizmeti ile tercih ediliyordu, ancak arama motoru kısmını google, Mail kısmınıda hotmail (messenger ile) kapınca şirket zor duruma düştü. Ben hala Yahoo mail kullanıyorum. Reklamsız , sade , ve Adress guard özelliği için. Yahoo ilk önce Mail sayfasını türkçeleştirdi, ardından içerik sayfasına başladı. Ancak görünen o ki Firma, türçke uzantılı ismini, Msn gibi türkiyedeki başka firmanın kullanımına sunmuş. Bir nevi Türkiyenin yerli sitelerine kısayoldan başka birşey olmamış. Bu yüzden fazla rağbet göreceğini sanmıyorum. Belki Sdn de Teknoloji haber kısmı için başvuruda bulunabilir :)

Haklısın site çok basit olmuş bence :)

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
gmail gibi kullanışlı değil ama yabancı bilişim siteleriyle yazışmalarınızda adresi itibar görüyor benim uk uzantılı adresim var ama uk sitesi baya detaylı

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Uzun zaman oldu açılalı..

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Seneler önce yahoodan üyelik almıştım.Sırf oyunlarını oynamak ve yabancılarla muhabbet etmek için ama Türkler ordada buldu beni:D Bu arada yahooda favori oyunlarım bilardo, domino ve tavla ;)Hatta önceden bikaç kişi giderdik internet kafeye, doluşurduk aynı odaya, sataşırdık ona buna :D Yahoo oyun odasında yani :)