Yahoo hesabımı gmail'den geri almak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sere
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. ARkadaşlar benim gül gibi sercanuguz@yahoo.com.tr
diye yahoo hesabım vardı. Şimdi ben gmail'e özenip yahoo
hesabımdaki bütün postaları (2000 kisür) gmail'ê aktardım.
Fakat şimdi çok ğişmanım. Bütün postalarımı (2000 kisür)
tekrar eski postam sercanuguz@yahoo.com.tr adresine geri
yüklemek istiyorum. Fakat gmailin ve yahoonun bütün
ayarlarıyla uğraştım bir türlü yapamadım. Halbükü yahoo
hesabımı gmail'e aktarmak çok kolay oldu. Ama çok ğişmanım
şimdi eskisi gibi yine bütün postalarımın yahoo hesabım olan
sercanuguz@yahoo.com.tr'ye gitmseni istiyorum. Ama ne
yaptıysam bir türlü başaramadım. Gmail'i iyi anlayan biri
bana yardımcı olabilirse çok memnun olacağım.
Eğer bu konuda Allah rızası için yardım edecekler varsa msn
adresimi vereyim orda konuşalım. Allah'a Emanet Olun....

sercan_uguz@hotmail.com
msn adresim

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Öncelikle konuyu işletim sistemleri bölümüne açmanız ilginç olmuş. Forumda da yeni sayılmazsınız bence.

Neyse sanırım eposta iletilerini birinden diğerine taşımak için POP3 kullandınız. POP3 kullanırken normalde epostayı alınca sunucudaki epostalar kalsın veya silinsin diye seçenek var, sanırım siz silinmesini seçmiştiniz ve Yahoo 'da kayıtlı tüm eposta iletileriniz Gmail'e aktarılırken, aynı zamanda Yahoo'dan silindi.

Eğer Pop3 kullandıysanız şimdi yapmanız gereken, Gmail ayarlarından "POP3 kullanarak epostaları al" bölümünden artık eposta almasını iptal etmeniz.
Daha sonra Aynı işlemi Yahoo'dan yapmanız ve tüm epostaları Yahoo'ya geri getirmeniz.

Size bu kadar yardımcı olabileceğim. Biraz uğraşırsanız geri getirebilirsiniz. Zaten siz daha fazla yardım için msn kullanmak istemişsiniz ben msn kullanmıyorum.

Kolay gelsin.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Geçmiş olsun. Sorunun cevabını bilmiyorum ama birşey diyeceğim bu e-postaları saklamak niye? Ben 2-3 günde bir sıfırlıyorum gidiyorlar...

sere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle konuyu işletim sistemleri bölümüne açmanız ilginç olmuş. Forumda da yeni sayılmazsınız bence.

Neyse sanırım eposta iletilerini birinden diğerine taşımak için POP3 kullandınız. POP3 kullanırken normalde epostayı alınca sunucudaki epostalar kalsın veya silinsin diye seçenek var, sanırım siz silinmesini seçmiştiniz ve Yahoo 'da kayıtlı tüm eposta iletileriniz Gmail'e aktarılırken, aynı zamanda Yahoo'dan silindi.

Eğer Pop3 kullandıysanız şimdi yapmanız gereken, Gmail ayarlarından "POP3 kullanarak epostaları al" bölümünden artık eposta almasını iptal etmeniz.
Daha sonra Aynı işlemi Yahoo'dan yapmanız ve tüm epostaları Yahoo'ya geri getirmeniz.

Size bu kadar yardımcı olabileceğim. Biraz uğraşırsanız geri getirebilirsiniz. Zaten siz daha fazla yardım için msn kullanmak istemişsiniz ben msn kullanmıyorum.

Kolay gelsin.

Kardeşim ilgin için bana yardımcı olduğun için sana çok teşekkür ederim. Sizin söylediğinizi şimdi uygulayacağım. Peki ben bu forumda mail ile ilgili olabilir veyahut internet ile ilgili olabilir böyle konulardaki sorunlarımı nereye aktarmam gerekiyor. İyi akşamlar

---------- saat 21:49 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:48 eklenmişti ----------

Geçmiş olsun. Sorunun cevabını bilmiyorum ama birşey diyeceğim bu e-postaları saklamak niye? Ben 2-3 günde bir sıfırlıyorum gidiyorlar...

kardeş internetten bana albümlerin linkleri geliyor. Ve birde yahoo'da sınırsız posta saklama alanı var. Limitsiz ve ücretsiz...

---------- saat 22:35 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:49 eklenmişti ----------

okadar uğraştım yapamadım lütfen bir Allah'ın kulu bana yardım edebilir mi?