Yağmur Yağar Taş Üstüne

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Siirt-Pervari-Gökbudak İlköğretim Okulundan...

[video=youtube;FEWB5FvGIZ8]http://www.youtube.com/watch?v=FEWB5FvGIZ8[/video]

Mat35

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Harika, halk müziği olsunda ne olursa olsun.
Bütün dünya halk müziklerini büyük bir zevk ile dinliyorum ve harika bir arşivim var.

ferdinnand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Harika, halk müziği olsunda ne olursa olsun.
Bütün dünya halk müziklerini büyük bir zevk ile dinliyorum ve harika bir arşivim var.

Ne güzel, açık söyleyeyim kıskandım. Ne lisan ne coğrafya ayrımı yapmaksızın, elimiz yettiğince tüm dünyadan folk müziği örneklerini takip etmeye gayret ediyorum aynı şekilde. Yelpazenize dair biraz ipucu edinmeyi çok isterim.

@mazruf; Şahane paylaşım için de ayrıca teşekkürler, bu güzel memlekette arada bir de olsa güzel şeylere şahit olmak çok iyi geliyor.

Mat35

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Ne güzel, açık söyleyeyim kıskandım. Ne lisan ne coğrafya ayrımı yapmaksızın, elimiz yettiğince tüm dünyadan folk müziği örneklerini takip etmeye gayret ediyorum aynı şekilde. Yelpazenize dair biraz ipucu edinmeyi çok isterim.

@mazruf; Şahane paylaşım için de ayrıca teşekkürler, bu güzel memlekette arada bir de olsa güzel şeylere şahit olmak çok iyi geliyor.

Arabesk, fantazi, pop, türk sanat müziği (klasik Türk musikisi değil) hariç her türlü müzigi dinlerim ayrım yok, yani aklınız kim geliyorsa hepsi var.

ferdinnand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Müzik türlerinden ziyade aslında daha çok coğrafya yelpazesi bakımından sormuştum, teşekkürler yine de. Yeri gelmişken, bazı pop ve yeni dönem sanat müziği eserlerine de şans verilmesinden yanayım. Bahsedilenin kuru kuruya bir önyargı olmadığının farkındayım elbet, fakat bu türlerin samanlığında bulunacak tek tük şahane iğneler, onları yığınla vasat örnek arasında didik didik aramaya kesinlikle değecektir.