Yabancidiziizle.com gri ekran.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merhabalar.
Telefon olarak galaxy s3 kullanıyorum. Her sitede sorunsuz kullanıyorum telefonu fakat yabancidiziizle.com da video açınca ekran giri oluyor. S3 kullananlar denerlerse sevinirim.

Androidin keni browseri ve chrome denedim, aynı sonuç.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bahsettiğim gibi bende olmadı 3 farklı tarayıcı ile denedim hepsinde çalısıtıryor ve sıkıntısız

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
flash'ının güncel olduğundan emin ol marketten kontrol et bende gri ekran olduğunda genelde güncellemeden oluyor..Bazende media playeri desteklemiyor android tabletler onuda başka tarayıcı ile çözebilirsin

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
flash'ının güncel olduğundan emin ol marketten kontrol et bende gri ekran olduğunda genelde güncellemeden oluyor..Bazende media playeri desteklemiyor android tabletler onuda başka tarayıcı ile çözebilirsin

Flash güncel, birde dolphin deniyim.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Yeni tarayıcı yükle telefonuna mesela chorme gibi birde ondan dene istersen.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
sorun belli :)
spot olan çoğu kişede zaten burada dert yanıyor ^^
bende forumlarda okuyorum sdn den haric genel olarak spot ürünlerde sorunlar var.

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
sorun belli :)
spot olan çoğu kişede zaten burada dert yanıyor ^^
bende forumlarda okuyorum sdn den haric genel olarak spot ürünlerde sorunlar var.

Spot ürü garantisiz demek galiba. Telefonum spot değil. Siteyi masaüstü görünüm yapınca düzeldi. Mobil versiyonu quick player ile çalışıyor büyük ihtimal ondan sorun oluyordu.