Yabancı dil hakkında

yohaleyyohaley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir dili ikinci anadilin yapabilmek, onu benimsemekle de ilgili değil midir? Ve ayrıca doktor gibi, mühendis gibi üst düzey bir işe sahip olmakla da. Mesela ben şu an 22 yaşındayım ve mühendisim. Hollandaya gitsem, 10 yıl orada çalışsam, konuşmamı duyan bir Hollandalı bile beni doğma büyüme Hollandalı zanneder değil mi diye bir soru sormuştum geçenlerde ve birçoğunuz hayır zannetmez demiştiniz.

Benim ablam 8 yıldır Amerikada yaşıyor ve son yıllarda ablama nerelisiniz diye soran olmamış. Sizce de bu durum benim haklı olduğumu göstermez mi?

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Bir dili ikinci anadilin yapabilmek, onu benimsemekle de ilgili değil midir? Ve ayrıca doktor gibi, mühendis gibi üst düzey bir işe sahip olmakla da. Mesela ben şu an 22 yaşındayım ve mühendisim. Hollandaya gitsem, 10 yıl orada çalışsam, konuşmamı duyan bir Hollandalı bile beni doğma büyüme Hollandalı zanneder değil mi diye bir soru sormuştum geçenlerde ve birçoğunuz hayır zannetmez demiştiniz.

Benim ablam 8 yıldır Amerikada yaşıyor ve son yıllarda ablama nerelisiniz diye soran olmamış. Sizce de bu durum benim haklı olduğumu göstermez mi?

Gösterir demek ki benimsemiş oraları tebrik etmek gerekir.Sen de bi 20 yıl dur.Hollandalı olursun.Türkiye'de yaşanmaz. :D

troferz

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Benimsemeyi kabul etmen de lazim hollandaya turklerle gittin hicbir sey olmaz

Snickers

Profesör
Reaksiyon puanı
272
Benimsemeyi kabul etmen de lazim hollandaya turklerle gittin hicbir sey olmaz
Aslına bakarsan Türkçe'yi geliştirirsin ama Hollanda'lıların arasın da olursan çok rahat kendini geliştirirsin böyle de bir gerçek var.Buna alışabilirsen ne kadar güzel olur.

troferz

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Ben 3 haftadir ingiltere de ingilizce kursuna gidiyorum su an turkceyi zar zor konusuyorum