s.aksoy
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 71
"Yaani" arama motoru hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?yerli bir uygulama olmasından dolayı kullanılmalı mi?sonra bir arama motorumudur yada tarayıcımı?
Google ne zamandan beri acik kaynak?Yerli değilki Google'ın kaynak kodlarını kullanıyor.
Bunu izle görürsün.Google ne zamandan beri acik kaynak?
Ben pek bir şey anlamadım,kısacası yaani yerlimi?kullanmayı tavsiye edermisiniz?Bunu izle görürsün.
Google'ın üstüne Yaani yazmışlar farkları yok.Kullanmanızı tavsiye etmem.Ben pek bir şey anlamadım,kısacası yaani yerlimi?kullanmayı tavsiye edermisiniz?
Peki siz hangi Android arama motorlarını kullanmayı tavsiye edersiniz yada kullanıyorsunuz?Google'ın üstüne Yaani yazmışlar farkları yok.Kullanmanızı tavsiye etmem.
Bu konuya mesaj yazanın hiçbiri* yaani kullanmadığına eminim.yerli bir uygulama olmasından dolayı kullanılmalı mi?
Chrome ve opera kullanıyorum gayet iyi.Peki siz hangi Android arama motorlarını kullanmayı tavsiye edersiniz yada kullanıyorsunuz?
Siz kullanıyormusunuz,birde sizin düşünce ve deneyimlerinizi öğrenmek isterim?Bu konuya mesaj yazanın hiçbiri* yaani kullanmadığına eminim.
Arama motoru demiş tarayıcı dememiş ??Chrome ve opera kullanıyorum gayet iyi.
Ben de yandex ile işbirlikçilik yaptığını biliyorum..Yerli değilki Google'ın kaynak kodlarını kullanıyor.
Firefox'ta çeviri eklentisi yok yada var ben mi bilmiyorum!Arama motoru demiş tarayıcı dememiş ??
Sorunun yanıtı, nasıl whatsapp olayında bip reklamı yaptılar, yaani de öyle bir şey. Baştan sona yerli değil zaten. Adı Türk. Şey gibi, malları ithal edersin, Türkiye'de yaparsın "yerli malı" dersin
Arama motoru olarak duckduckgo,
tarayıcı Firefox Nightly, Kiwi, Brave.
Brave bilgisayarda, diğerleri telefon, eklenti desteği olduğu için.
Evet katılıyorum... tekerlekten daha iyi birşey varsa üret ama tekerleği allayıp pullayıp çıkmasınlarTekerleği yeniden keşfetmeye gerek yok bence Google işini çok iyi yapıyor.
Web Sayfalarını Çevir - Bu ? Firefox (tr) uzantısını yükle birçok çeviri eklentisi var en stabili bu.Firefox'ta çeviri eklentisi yok yada var ben mi bilmiyorum!
Web Sayfalarını Çevir - Bu ? Firefox (tr) uzantısını yükle birçok çeviri eklentisi var en stabili bu
Nasıl ekleyip bu linki aktif hale getirebilirim?Web Sayfalarını Çevir - Bu ? Firefox (tr) uzantısını yükle birçok çeviri eklentisi var en stabili bu.
Firefox üzerinden siteye gir ve ekle kısmına tıkla.Nasıl ekleyip bu linki aktif hale getirebilirim?
Turkcell'in diğer projeleri gibi boş bir proje. ?"Yaani" arama motoru hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Bing nasıl arama motoru olarak?Mobil tarayıcı olarak Opera gayet kullanışlı özelliklere sahip, arama motoru olarak ise tabi ki Google.
Ben sadece Google'ı beğeniyorum çünkü arama önerileri olarak beklentimi Google karşılıyor. Bu yüzden başka arama motorlarını pek kullanmadım. Bing ile ilgili de fazla kullanmadığımdan dolayı bir fikre sahip değilim.Bing nasıl arama motoru olarak?