AlperSözer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
Xubuntu Kullanaanlar Arka Planını Atsın Müsaitseniz
Belliki geçmek istiyor hevesini kaçırmayın,lütfenWindows'ta kalın geçmeye gerek yok eğer yazılımcı değilseniz geri Windows'a dönüş zor.
Ama Bende Geçtim O kadar Zor Geçtimki Windows a SSD Elden gidiyodu az daha kurtardım Çok ŞükürBelliki geçmek istiyor hevesini kaçırmayın,lütfen
Siz galiba linuxe geçeceksiniz fakat hangi dağıtıma geçsem diye kararsızsınız,açtığınız konulardan belli oluyor,siz bize sistem özelliklerini söyleyin biz size uygun linuxu söyleyelim
Sisteminiz çoğu linux dağıtımını kaldırır,isterseniz pardus kurun,64 bit demi pc niz
- RAM 4.
- 465 GB HDD.
- Intel HD 3000.
- i5 ıslemcili
- 4 çekirdekli.
Aslında o kadar zor değil yapmasını bilince.format atmak kadar kolay. Arkadaşın gözünü korkutmayınAma Bende Geçtim O kadar Zor Geçtimki Windows a SSD Elden gidiyodu az daha kurtardım Çok Şükür
Sisteminiz çoğu linux dağıtımını kaldırır,isterseniz pardus kurun,64 bit demi pc niz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında o kadar zor değil yapmasını bilince.format atmak kadar kolay. Arkadaşın gözünü korkutmayın
@AlperSözer işlemciniz kaç bit
O zaman pardus kurabilirsiniz,ama istediğiniz başka bir dağıtım da olur pc niz kaldırır64 bit
Alt tarafı bir terminale kod yazacaksınız sonra normal kurulumu yapacaksınız,o kadar zor olacağını düşünmüyorum.Windows'ta kalın geçmeye gerek yok eğer yazılımcı değilseniz geri Windows'a dönüş zor.
Pardus yerine diğer dağıtımları önerebilirim,Pardus biraz daha fazla hata barındırıyor.O zaman pardus kurabilirsiniz,ama istediğiniz başka bir dağıtım da olur pc niz kaldırır
Siz öyle sanın bilmeyen kişiler çok zorlanıyor.Alt tarafı bir terminale kod yazacaksınız sonra normal kurulumu yapacaksınız,o kadar zor olacağını düşünmüyorum.
Pardus yerine diğer dağıtımları önerebilirim,Pardus biraz daha fazla hata barındırıyor.
Hayır,gayet kolay bir şekilde yapılabiliyor,internette biraz araştırırsanız gayet kolay bir şekilde çözümlere ulaşabilirsiniz ki daha önce yardım edip GNU/Linux dağıtımı kurdurduğum kişilerde hiçbir sıkıntı ile karşılaşmamıştı.Siz öyle sanın bilmeyen kişiler çok zorlanıyor.
MacOS teması güzelmiş,bende bir ara yapayım şunu.Xubuntu güzel bir dağıtımdır. Bir çok özelleştirm imkanı tanır. Hatta ben şu hale getirmiştim:
Ekli dosyayı görüntüle 131398