- Reaksiyon puanı
- 2,148
Tinted status bar uygulamasından ayarı kapattın mı?Play Store olduda. Messenger'da durum çubuğu renk değşitirmiyor.![]()
Tinted status bar uygulamasından ayarı kapattın mı?Play Store olduda. Messenger'da durum çubuğu renk değşitirmiyor.![]()
Evet devre dışı bıraktım.Tinted status bar uygulamasından ayarı kapattın mı?
Evet devre dışı bıraktım.![]()
Teşekkürler deneyeceğim.İlginç bende sıkıntı yok.
Baştan kontrol ederek yap istersen.
Yaptım desen de baştan söyleyeyim,
İki apk'yı da kurup aktifleştir ve tinted status bar'a girip messenger'i pasif et (yazılar kırmızı olsun), telefonu yeniden başlat.
Yok stock ile de çalışıyor.Sadece cyanogenmod damı çalışıyor?
Ben denedim ancak olmadı😭😪Yok stock ile de çalışıyor.
Android sürümü 4.4 olması gerek sanıyorum.Ben denedim ancak olmadı😭😪
Tmm yüklü ancak olmuyor bende olmayınca tekrar g3 romuna döndümAndroid sürümü 4.4 olması gerek sanıyorum.
Xposed framework yüklediğini ve modülü aktifleştirip yeniden başlattığını varsayıyorum.Tmm yüklü ancak olmuyor bende olmayınca tekrar g3 romuna döndüm
Kendim renk verdiğimde beyaz oluyordu yazılarda siyah mavi yapsamda yeşil yapsamda öyle oluyorduXposed framework yüklediğini ve modülü aktifleştirip yeniden başlattığını varsayıyorum.
Modül bazı uygulamalarda otomatik renk veremiyor rengi kendiniz girmeniz gerekiyor facebook twitter bunlara örnek. Stock sony 4.4.4 de çok güzel kullanıyorum.
Çok teşekkürler oldu 😄😂☺😊👍Flat Style Colored Bars şimdi bunu kullanıyorum ve Tinted'e göre çok daha kaliteli kullandığım tüm uygulamalar ilede desteği var.![]()
flat style colored bozuyor biraz benim hoşuma gitmedi
Bende Tinted kullanırken beyaz fonlarda saat gözükmüyor. Çözümü var mı ?
Bilmiyorum beyaz olunca yazılar siyaha dönüşüyor bende otomatik.Bende Tinted kullanırken beyaz fonlarda saat gözükmüyor. Çözümü var mı ?
Bende şarj ve sinyal siyah oluyor. Neyse Flat ile idare edelim bunda sorun yok.Bilmiyorum beyaz olunca yazılar siyaha dönüşüyor bende otomatik.
arkadaşlar g2 kullanıyorum uygulmayı indirdim ama hiç bir değişiklik yok ne yapmam lazım