Xperia z5 - Xperia X hangisi daha iyi?

Durmuşkandemir

Profesör
Reaksiyon puanı
1,098
xperia x daha iyi gibi. z5 çok ısınıyor.
Evet doğru 810 ların meşhur ısın ma sorunu vardı
--- Gönderi Güncellendi ---
her ikisinde de var
x de yomuş
Yani artısı eksisi var tam olarak limitini söylersen ona göre farklı cıhaz önerileri de alabilirsiniz.
Suya dayanıklılık ,hızlı şarj ,hızlı ram ddr4, 4K video tabi işlemci ısınınca kapanıyor bunlar önemli ise z5 ama diğer modeli de kötü deyil

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Z5 den X'e geçtim ben gönül rahatlığıyla X derim.İşlemcisi Z5 e göre nerdeyse ısınmıyor tasarımı daha güzel bence metal kasa ve 2.5d cam olduğu için.Ekranı bariz daha iyi ön kamerası bariz daha iyi işlemcilerde çok bi performans farkı görmedim hatta nerdeyse hiç.Arka kameraları aynı, X biraz daha seri bi telefon.Bak buna rağmen z5 ısınmasa z5 derim ama çok sıkıntı çıkarıyor ya.

gokhngs25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
benim istediğim 1700 Tl yi aşmamak boyut olarak 5.5 olmaması şuan kullandığımda taşıması zorlandığım için değiştirmek istiyorum Sony kullandığım için sony dışına da çıkmayı pek düşünmüyorum oyun oynayan biriside değilim youtube müzik ve sosyal medya takılırım sadece
Z5 den X'e geçtim ben gönül rahatlığıyla X derim.İşlemcisi Z5 e göre nerdeyse ısınmıyor tasarımı daha güzel bence metal kasa ve 2.5d cam olduğu için.Ekranı bariz daha iyi ön kamerası bariz daha iyi işlemcilerde çok bi performans farkı görmedim hatta nerdeyse hiç.Arka kameraları aynı, X biraz daha seri bi telefon.Bak buna rağmen z5 ısınmasa z5 derim ama çok sıkıntı çıkarıyor ya.
xperia x çok aradım sadece gold mağazasında bulabildim

gokhngs25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hızlı şarj var mı x de

rumblefish

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Merhaba biraz alakasız olacak ama Sony Xperia Z5 ile Z5 Dual arasında neden fazla fiyat farkı var ? Dual 300 lira kadar daha ucuz. Çift sim olması dışında ne farkı var bu cihazların. Bu arada X daha iyi gibi

fatihselimyakar

Asistan
Reaksiyon puanı
26
hızlı şarj var mı x de
Yok diye biliyorum.
benim istediğim 1700 Tl yi aşmamak boyut olarak 5.5 olmaması şuan kullandığımda taşıması zorlandığım için değiştirmek istiyorum Sony kullandığım için sony dışına da çıkmayı pek düşünmüyorum oyun oynayan biriside değilim youtube müzik ve sosyal medya takılırım sadece

xperia x çok aradım sadece gold mağazasında bulabildim
Dostum hepsiburadadan alabilirsin.

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
z5 mi daha iyidir yoksa xperia x mi ?
Nedense zaten sony'nin bazı cihazları çok ısınıyor. z5 çok iyi bir cihaz ama sony z serisini bitirdi diye biliyorum ben hocam. Güncelleme desteği kesilmiş yada daha sonra güncelleme sorunu yaşayabilirsin. o yuzden X derim ben. Ama güncelleme yada güncel olması çokta sorun değil diyorsan z5 al geç

gokhngs25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba biraz alakasız olacak ama Sony Xperia Z5 ile Z5 Dual arasında neden fazla fiyat farkı var ? Dual 300 lira kadar daha ucuz. Çift sim olması dışında ne farkı var bu cihazların. Bu arada X daha iyi gibi
dual olan diğerine göre biraz daha ağır başka farkı var mı bilmiyorum