Z5 bir tık daha iyi Benim gözüm de hızlı şarj özelliği de var diye biliyorum yanlış hatırlıyorsam da kusura bakmayınz5 mi daha iyidir yoksa xperia x mi ?
her ikisinde de varZ5 bir tık daha iyi Benim gözüm de hızlı şarj özelliği de var diye biliyorum yanlış hatırlıyorsam da kusura bakmayın
Evet doğru 810 ların meşhur ısın ma sorunu vardıxperia x daha iyi gibi. z5 çok ısınıyor.
Yani artısı eksisi var tam olarak limitini söylersen ona göre farklı cıhaz önerileri de alabilirsiniz.her ikisinde de var
--- Gönderi Güncellendi ---
x de yomuş
xperia x çok aradım sadece gold mağazasında bulabildimZ5 den X'e geçtim ben gönül rahatlığıyla X derim.İşlemcisi Z5 e göre nerdeyse ısınmıyor tasarımı daha güzel bence metal kasa ve 2.5d cam olduğu için.Ekranı bariz daha iyi ön kamerası bariz daha iyi işlemcilerde çok bi performans farkı görmedim hatta nerdeyse hiç.Arka kameraları aynı, X biraz daha seri bi telefon.Bak buna rağmen z5 ısınmasa z5 derim ama çok sıkıntı çıkarıyor ya.
hızlı şarj var mı x deZ5 den X'e geçtim ben gönül rahatlığıyla X derim.İşlemcisi Z5 e göre nerdeyse ısınmıyor tasarımı daha güzel bence metal kasa ve 2.5d cam olduğu için.Ekranı bariz daha iyi ön kamerası bariz daha iyi işlemcilerde çok bi performans farkı görmedim hatta nerdeyse hiç.Arka kameraları aynı, X biraz daha seri bi telefon.Bak buna rağmen z5 ısınmasa z5 derim ama çok sıkıntı çıkarıyor ya.
Yok benim bildiğim kadarıyla hocamhızlı şarj var mı x de
telefon incelemesinde hızlı şarj özelliği ile yarım saatte %60 diye duydum daYok benim bildiğim kadarıyla hocam
Vallahi bilmiyorum diyerek cevap vereyim hocam. Ama hızlı şarj batarya ömrünü kısaltıyor diye duydumtelefon incelemesinde hızlı şarj özelliği ile yarım saatte %60 diye duydum da
şuana kadar x i sadece gold mağazasında gördüm eğer mağazada varsa onu alacağımx alırdım810 fiyaskodur
Yok diye biliyorum.hızlı şarj var mı x de
Dostum hepsiburadadan alabilirsin.benim istediğim 1700 Tl yi aşmamak boyut olarak 5.5 olmaması şuan kullandığımda taşıması zorlandığım için değiştirmek istiyorum Sony kullandığım için sony dışına da çıkmayı pek düşünmüyorum oyun oynayan biriside değilim youtube müzik ve sosyal medya takılırım sadece
--- Gönderi Güncellendi ---
xperia x çok aradım sadece gold mağazasında bulabildim
Nedense zaten sony'nin bazı cihazları çok ısınıyor. z5 çok iyi bir cihaz ama sony z serisini bitirdi diye biliyorum ben hocam. Güncelleme desteği kesilmiş yada daha sonra güncelleme sorunu yaşayabilirsin. o yuzden X derim ben. Ama güncelleme yada güncel olması çokta sorun değil diyorsan z5 al geçz5 mi daha iyidir yoksa xperia x mi ?
dual olan diğerine göre biraz daha ağır başka farkı var mı bilmiyorumMerhaba biraz alakasız olacak ama Sony Xperia Z5 ile Z5 Dual arasında neden fazla fiyat farkı var ? Dual 300 lira kadar daha ucuz. Çift sim olması dışında ne farkı var bu cihazların. Bu arada X daha iyi gibi