Vantedlord
Öğrenci
Oncellikle xperia nin farkli sinifindan 2 telefon. Ancak bu telefonlarin arasindan neden ben xperia x seceyim?
Goruslerinize acigim.
Goruslerinize acigim.
z5 bana göre daha güzel
ısınma azalması normal çünkü işlemcinin gücünü düşürüyorlar o zaman da o parayı vermeye gerek kalmıyorhocam kulaktan dolma bilgiler bunlar.Z5 su an ilk ciktigi anki gibi değil birsuru güncelleme geldi ve son güncellemeden sonra oyun hariç isinma yasamadim hic bir sekilde.Ki zaten oyundada bi zahmet isinsin.
2ghz den 1.6ghz e düşmeyi insan bile fark edemez.Şu artık sd810 çöptür önyargısını bırakın be hocamısınma azalması normal çünkü işlemcinin gücünü düşürüyorlar o zaman da o parayı vermeye gerek kalmıyor
abi nasıl fark etmez kendi cihazın diye başka insanları da yakma gözünü seveyim ben o kadar parayı verip orta seviye telefon performansı alacaksam kusura bakma da o telefonu almam almak isteyene de tavsiye etmem artık şu marka takıntınızı bırakın bu cahilliğin en büyük göstergesidir sana en çok fayda sağlayan ürünü almalısın belki senin marka takıntın olmayabilir bir markanın fanı değilsindir ben olanlara söylüyorum neyse arkadaş kendi bilir ama bence değmez beklesin zenfone 3 deluxe iyidir note 5 iyidir2ghz den 1.6ghz e düşmeyi insan bile fark edemez.Şu artık sd810 çöptür önyargısını bırakın be hocam
note 5 daha az ısınıyor ve kamera da çok daha iyi sony her ne kadar kamera yazılımını güncellemeyle iyileştirse de otomatik mod hala kötü olabilir... iyi düşünmek gerek bir markanın fanı değilim benBugün bir kaç konu açıldı yine Z5 hakkında. Çok önemli görülen Antutu sonucunu atayım. En son gelen güncellemeye sahip cihaz. S810 1.6ghz (Yeni Stamina Mod)
Aşağı yukarı Note 5 de bu civarlarda alıyor.
![]()
ısınması diğer telefonlarla aynı derecede mi yoksa eskiye göre mi düzeldihocam kulaktan dolma bilgiler bunlar.Z5 su an ilk ciktigi anki gibi değil birsuru güncelleme geldi ve son güncellemeden sonra oyun hariç isinma yasamadim hic bir sekilde.Ki zaten oyundada bi zahmet isinsin.
note 5 daha az ısınıyor ve kamera da çok daha iyi sony her ne kadar kamera yazılımını güncellemeyle iyileştirse de otomatik mod hala kötü olabilir... iyi düşünmek gerek bir markanın fanı değilim ben
haklısınız o zaman sizi bu konuya davet edelimCihazı ben kullanıyorum, çok kişiye de Note 5 önerdim ve aldırdım. Note 5 daha az ısınıyor diye bir şey yok veya kamera konusunda daha iyi de diye bir şey yok, ha ön kamera derseniz anlarım gerçekten yetersiz bir ön kamerası var cihazın veya diğer eksilerinden mesela hoparlörün ses çıkışı düşük, ekran kasa oranı az gibi. Ama Arka kamera da fotoğraf konusunda eş deneyim sunarken video konusunda Z5 daha iyi.
En basitinden Youtube'da karşılaştırmaları da izleyebilirsiniz, ki bu karşılaştırmalar bile Z5 serisinin çıkış tarihinde yapılanlar. Üzerine 1 tane büyük kamera güncellemesi ve 1 tane hotfix geldi. Cihazları eski kafada eleştiriyorsunuz. Bende genel olarak Note 5 i casual bir kullanıcı için daha iyi buluyorum çünkü arayüzde daha fazla şey sunuyor kullanıcıya daha iyi bir cihaz kullanıyormuş havası veriyor, ama Z5 çıktığından beri eski Z serisinin ve S810 kurbanı oldu. Her kullanıcın cihazdan beklentisi farklıdır ona göre cihaz tercih edilir bu tercihte bilmediğimiz konular hakkında konuşursak kullanıcıları yanlış yönlendirmiş oluruz.
Hocam ekran de ön kamera de tamam amenna ama gerçekten note 5 de kullandım z5 de ve aynı oyunlarda verdiği reaksiyonlar çok benzer sırf 40 derece değilde 42 derece olduğu için telefonu kınama bence.abi nasıl fark etmez kendi cihazın diye başka insanları da yakma gözünü seveyim ben o kadar parayı verip orta seviye telefon performansı alacaksam kusura bakma da o telefonu almam almak isteyene de tavsiye etmem artık şu marka takıntınızı bırakın bu cahilliğin en büyük göstergesidir sana en çok fayda sağlayan ürünü almalısın belki senin marka takıntın olmayabilir bir markanın fanı değilsindir ben olanlara söylüyorum neyse arkadaş kendi bilir ama bence değmez beklesin zenfone 3 deluxe iyidir note 5 iyidir
Hocam çok ısınıyor yanlış.Ama çabuk ısınıyor.ısınması diğer telefonlarla aynı derecede mi yoksa eskiye göre mi düzeldi
z5 i önermem içindeki s810 ısınan bir sıkıntılı işlemci...Oncellikle xperia nin farkli sinifindan 2 telefon. Ancak bu telefonlarin arasindan neden ben xperia x seceyim?
Goruslerinize acigim.
Bir satışa çıksın da telefon alamıyoruz dünya da millet kullanıyor bir üst modeli çıkacak neredeyse bize daha telefon gelmedi.xperia z5 te snapdragon 810 var yalnız fazla ısınma gibi bir olay yok. Ever Z3+ ta ısınma vardı ama Sony bu sorunu Z5 te çözdü. Snapragon 650 nin 810 ile olan performans farkını tam bilmiyorum. Eğer performansları denk ise Xperia X i seçebilirim. Nedeni daha iyi bir kamera vs multimedya deneyimi sunması.
Bir satışa çıksın da telefon alamıyoruz dünya da millet kullanıyor bir üst modeli çıkacak neredeyse bize daha telefon gelmedi.
Çok pahalı o donanımla onu alacağına millet S7 alıyor tamam kalite bir telefon sözümüz yok ama fiyatı o değil.
Çok pahalı o donanımla onu alacağına millet S7 alıyor tamam kalite bir telefon sözümüz yok ama fiyatı o değil.