Xperia Z5 Ortaya Çıktı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Xperia Z5 Ortaya Çıktı!

Sony'nin Japonya'ya özel olarak tanıttığı Xperia Z4'ten sonra şimdi de Xperia Z5 cihazına ait görseller ve bilgiler sızmaya başladı. İşte Xperia Z5'in beklenen özellikleri.

Xperia Z5'ten beklentileriniz neler?

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Adamlar Z 5 te Böyle Bir Hamle Yaparsa Kendilerini Aşmış Olurlar

mehmetTOSHIBA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
2k olacak diyorlar
Snap 820
OİS
Parmak izi tarayıcısı
4Gb ram olacak diye söylentiler var

Sony mobile'ın 2018 de kapatılacaığını zarar ettiğini okumuştum ayrıca Z4 daha satışa çıkmadan Z5'i konuşuyorsak... bu kadar erken eskiyen cihaz almak istemem açıkçası.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Z4 japonya z5 avrupa versiyonu olarak çıkacak açıkcası sony'nin ne yapmaya çalıştığını hiç bilmiyoruz hatırlarsanız interview filmi sony'den sızdığı zaman z4'te sızmıştı yani sızalı 3 ay oluyor.Z5 diğer amiral gemilerine karşı iyi olmazsa batar.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Bahsedilen özellikler fantastik.Ne zaman çıkıcak acaba...

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yoksa sonyde de bir samsung klasiği mi göreceğiz yakında güncelleme verirken sıkıntı yaşamaya başlar simdiden reserved alalım

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bahsedilen özellikler fantastik.Ne zaman çıkıcak acaba...
Ben haberde fantastik bi donanım özelliği göremedim bitek s820 için bu söylenebilir
Size kalsa zaten haber konusu Samsung olmazsa her haber fantastik :dirol:

kerimakblt67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Millet kafasına göre yorum yapıyor ve önyargılı davranıyor.Sony 2018 de kapanacak haberide tamemen yalandır sony ne kadar zarar etse bile çoğu firmalardan gelir elde ediyor.sony den asla şaşmayın tüm telefonları kullandım ıphone 2 gün içinde ekranına hiçbir hasar gelmeden ekranı yukarıya çıktı ve içe göçmeler başladı samsungun bataryası şişti htc dede ölü piksel çıktı benim bu aradada sony xperia z4 japonyaya özel ve z4 amiral gemisi olarak piyasaya sunulmadı satışı sadece japonyada olacak sony xperia z5 ise çoğu ülkede amiral gemisi olarak piyasaya sürülecek.
Samsung her konuda berbat bir telefon hemen kasmaları meydana getiriyor
Sony den sonra HTC sonrada Iphone tercih edilebilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
soniy iyi hoş da sadece yanlardaki sim kart ,hafıza kartı ve şarz edilen yerdeki cıkışları hoşdegil,zamanla deforme olup kırılıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apple başta olmak üzere birçok markanın kamerasını sony yapıyor ve japonya da neredeyse sadece sony kullanılıyor bizim ülkemiz gibi başka başka markalar yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
z2 de yaşadığım şarz kapağı problemi ile ilgili mahkeme halen devam ediyor.. garantisi berbat ama yine de sony derim