Xperia Z5 Compact ve Z3 Compact Karşı Karşıya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z3 compact ile aralarında belirgin denilecek bir fark yok ekran aynı boyut aynı bir tek kamerayı geliştirmişler ama 20 mp ile 23 mp arasında bir farkı göremezsiniz de bilemezsiniz de. Aynı şekilde normal bir telefon kullanıcıysanız 4 çekirdek ile 8 çekirdek arasında da bir fark göremezsiniz. Ram ler ikisinde de aynı. Ek özellikler gelmiş parmak izi okuyucu, bir metreden bir buçuk metreye çıkarma gibi. Yani tercih edilir bir sebep göremiyorum.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Size kalsa HD kullanmaya devam ediyorsa o panelde hiç değişiklik yok demektir
Z2 de full hd z5 de full hd z2 450 parlaklık sunuyor z5te 850 nite kadar çıkabiliyor en basitinden örnekler bunlar
Kıyaslamayı bilmiyosunuz bari tık artsın diye saçma sapan haberler yapmayın şuraya

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Ekran konusunda geliştirme yok demişsiniz ama ön incelemelerin hepsinde ekranın mükemmel olduğundan bahsediyor.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
z5c nin kasası daha hoş geldi gözüme. z3c nin kenarlarının yumuşak olması biraz iphone çakması hissi bırakıyor.
işlemcinin güçlenmesi sanılandan daha önemli. hem ısınmayı azaltıyor hemde pil ömrünü arttırıyor.

şu telefonlarda beni tek rahatsız eden ekranın altında fiziksel home tuşu ve yanlarında kapasitif geri ve uygulamalar tuşlarının olmaması.
samsungun ekranın o kısmını değerlendirmesi her zaman kullanışlı oluyorken sony'nin bunu yapmamasını anlayamıyorum

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Size kalsa HD kullanmaya devam ediyorsa o panelde hiç değişiklik yok demektir
Z2 de full hd z5 de full hd z2 450 parlaklık sunuyor z5te 850 nite kadar çıkabiliyor en basitinden örnekler bunlar
Kıyaslamayı bilmiyosunuz bari tık artsın diye saçma sapan haberler yapmayın şuraya
Ben diyorum zaten sony kimseyi memnun edemez diye. Hiç bi halt bilmiyor çoğu, ama gelip ekranı eleştiriyor, 4k'ya çok 1080p'ye çok ama 720p'ye de az diyorlar. [emoji38]

Kastiro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben diyorum zaten sony kimseyi memnun edemez diye. Hiç bi halt bilmiyor çoğu, ama gelip ekranı eleştiriyor, 4k'ya çok 1080p'ye çok ama 720p'ye de az diyorlar. [emoji38]

Sony ağzıyla kuş tutsa memnun edemez bunları adam M4 Aqua çıkardı gibi LG'den Samsung'dan alsan o özellikler de telefonu 1 milyar 500 den aşağı vermezler adam 1 milyara veriyor. M5' e ne ara hemen çıkarıyor diyorlar aynı telefonu Samsung sürdü piyasaya S5'i 2 gb ram ile 16 MP kamera ile plastik kasa ile 2.200 den satışa sunmuştu hatırladığım adam 1.500 den 1.600 den veya daha altı bir fiyat bandından satacak ama Samsung saydığım plastik oyuncağı 2.200 e satarken sıkıntı yok yani ve de Android'den soğutuyor insanları 2 ay sonra kasıntıdan telefon eline alınmıyor hala Sony'e çamur atma peşindeler. Para veriyor Samsung bunlara anladığım kadarıyla. Samsung Galaxy S5' e güncelleme vermiyor ağlıyor Samsung kullanıcıları laf attıkları Sony Z1 veya Z'idi galiba ismini unuttum ilk Z serisi modelinin hala ona bile Lolipop veriyor ama gene Sony suçlu Samsung kaç para veriyor acaba bunlara?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Sony ağzıyla kuş tutsa memnun edemez bunları adam M4 Aqua çıkardı gibi LG'den Samsung'dan alsan o özellikler de telefonu 1 milyar 500 den aşağı vermezler adam 1 milyara veriyor. M5' e ne ara hemen çıkarıyor diyorlar aynı telefonu Samsung sürdü piyasaya S5'i 2 gb ram ile 16 MP kamera ile plastik kasa ile 2.200 den satışa sunmuştu hatırladığım adam 1.500 den 1.600 den veya daha altı bir fiyat bandından satacak ama Samsung saydığım plastik oyuncağı 2.200 e satarken sıkıntı yok yani ve de Android'den soğutuyor insanları 2 ay sonra kasıntıdan telefon eline alınmıyor hala Sony'e çamur atma peşindeler. Para veriyor Samsung bunlara anladığım kadarıyla. Samsung Galaxy S5' e güncelleme vermiyor ağlıyor Samsung kullanıcıları laf attıkları Sony Z1 veya Z'idi galiba ismini unuttum ilk Z serisi modelinin hala ona bile Lolipop veriyor ama gene Sony suçlu Samsung kaç para veriyor acaba bunlara?
Aklımdan geçenleri cümleye döktün. Tebrikler.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
ısınma sorununu çözmüşler diye biliyorum zira bir incelemede 30 dakika falan 4k çektiler alet ısınmadı.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Yazdiklariniza katılıyorum.

M4 Aqua'dan çok umutluydum 8 GB'ın 1, 77 GB'si kullanılabilir olduğu aciklanana kadar.

M5 ise geçen senenin amiral gemilerine fiyatıyla savaş açan şimdiki amiral gemilerine de kafa tutabilen bir cihaz. Helio x10 çoğunun düşündüğünün aksine performansıyla göz dolduran bir işlemci.

Samsung S410lu Mega/Grand ON A3 A5 S4 Mini Plus (namı diğer E3) E5 E7(yakinda tanitilacak o5 o7) J5 çıkarıyorsa Sony'nin bu yıl birbirinden farklı sırf 4 model çıkarmış diye.

Şu Sony M serisini Mediatek ile devam ettirse ya da Compactlarda Mediatek kullansa f /p kralı olacak.

Soruya gelecek olursak kesinlikle Z5C. S810'un 2. kez revize edilmiş versiyonu bulunuyor. Ve 720p ekran ile ısınma sorununu kökünden çözmüş.

Ben çok beğeniyorum SONY'nin bu seneki performansını.

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Yazdiklariniza katılıyorum.

M4 Aqua'dan çok umutluydum 8 GB'ın 1, 77 GB'si kullanılabilir olduğu aciklanana kadar.

M5 ise geçen senenin amiral gemilerine fiyatıyla savaş açan şimdiki amiral gemilerine de kafa tutabilen bir cihaz. Helio x10 çoğunun düşündüğünün aksine performansıyla göz dolduran bir işlemci.

Samsung S410lu Mega/Grand ON A3 A5 S4 Mini Plus (namı diğer E3) E5 E7(yakinda tanitilacak o5 o7) J5 çıkarıyorsa Sony'nin bu yıl birbirinden farklı sırf 4 model çıkarmış diye.

Şu Sony M serisini Mediatek ile devam ettirse ya da Compactlarda Mediatek kullansa f /p kralı olacak.

Soruya gelecek olursak kesinlikle Z5C. S810'un 2. kez revize edilmiş versiyonu bulunuyor. Ve 720p ekran ile ısınma sorununu kökünden çözmüş.

Ben çok beğeniyorum SONY'nin bu seneki performansını.
Hacı 4.77 olmasın ya emin misin 1.77 ye gülünür baya alınır mı o telefon

byAndroid

Asistan
Reaksiyon puanı
69
Benim bildiğim kadarıyla 1.26 gb diye açıklandı m4 aqua daki hafıza ve kullanılamaz o telefon