Xperia Z5 alıcam Operatörden alsam sıkıntı olurmu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan IDAHO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Arkadaşlar 4 yıldır Galaxy Mini kullanan biriyim :yes: Xperia Z5 alıcam ancak 1000 Tl nakitim var taksit seçeneğide yok biliyosunuz.. Avea Turkcell den alsam mantıklı olurmu.. Veya Evkur dan alanları duydum bilgim yok paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.....

Not: Kredi kartı kullanmıyoruz ailem faiz konusuna takıntılı olduğu için sıcak bakmıyolar

makalee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşımda ordan aldı bi sıkıntı duymadım

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Aileniz sicak bakmiyor ama operatorden taksitle alirsaniz onada faiz oduceksiniz bilginize. Daha dogrusu faiz degil vade farki :) evkur da da ayni sekilde vade farki var.

Bir sorun olcagini sanmiyorum. Artik insanlar taksit imkanindan dolayi operatorlerden aliyor. Aldiginizda fabrikasyon bir sorun yoksa herhaangi bir problem olucagini sanmiyorum.

makalee26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi sorun olmaz neden olsun ki Ben Eskişehir de arkadaşım aldı bi sorun yaşamadı

yusuf616

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
kardeş hakkaten başka çaren yok. yani bu astronomik fiyatlara telefon almak tamamen bir tuzak eseri ama mecbur sende bende herkeste düşüyo bu tuzağa sistem böyle mecbur kalıyosunn bi noktadan sonrada. oparatörlerden herkes alıyo bi sorun yok uzun zamn boyuncada ödüyosun

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar 4 yıldır Galaxy Mini kullanan biriyim :yes: Xperia Z5 alıcam ancak 1000 Tl nakitim var taksit seçeneğide yok biliyosunuz.. Avea Turkcell den alsam mantıklı olurmu.. Veya Evkur dan alanları duydum bilgim yok paylaşırsanız sevinirim teşekkürler.....

Not: Kredi kartı kullanmıyoruz ailem faiz konusuna takıntılı olduğu için sıcak bakmıyolar
Vatandan odeobank kredisi ile taksitli alabilirsin,