Xperia Z4 Japonya'ya Özel Olacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Xperia Z4 Japonya'ya Özel Olacak!

Sony'nin bugün tanıttığı ve yeni amiral gemisi olduğu düşünülen Xperia Z4, görünüşe göre markanın amiral gemisi değil. İşte Sony'den gelen açıklama ve haberin detayları.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Şimdi beklenti daha da yükseldi. Ama şöylede olabilir ilk Z1 Compact, Japonya'da Z1f diye Japonya'ya özel olarak tanıtılmıştı. Sonradan Avrupa'ya arka kasası dışında farklı bir revizyon almadan geldi cihaz. Yani biraz ikilemde bıraktı diyebiliriz Sony.

enesatalık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben bunu tahmin etmiştim. İlk başta Z3 ile Z4 ün kasalarının fotoğrafları sızdırıldığında sony kasayı veya tasarımı degiştirmeden yeni bir amiral gemi yapmaz dedim ve haklı çıktım bu çıkan ve sadece japonyada satılacak olan modelse bence snapdaragon 810'la gelmiş oldugunu ve 2.0 ghz hızla yani ısınma sorunun kalkmadıgını sadece saat hızının düşürülmüş modelini gösteriyor bence sony Z4 te 810 u kullanmayacak lg g4 teki 808 i de kullanmayacagını düşünüyorum sony snapdragon' a yeni işlemci yaptırır ya da 810'u düzeltilmiş halini yaptırır ancak şöyle bi haberde duyurulmuştu ki snapdragon 815 de ısınma problemi çözüldü denilmişti 815'in tanıtıldıgını ben duymadım tanıtılmışta olabilir belki sony tanıtılmadan kullanır Z4 çıktıktan sonra bakılıp 815 iyi olursa tanıtılabilir. benim yorumlarım bu şekilde özellik olarak SONY;
SNAPDRAGON 815 (810'da olabilir )2.7 GHZ
ANDROİD 5.0.2 LOLİPOP ( 5.1'de olabilir daha tanınmıyor bu güncelleme ama en son çıkan versiyon oldugu için kullanılabilir)
3 GB RAM ( 64 bit destekli olacagından işlemci 4 GB olabilir ama 3 GB DDR4'TE olabilir)
5.2 " ekran olur FULL HD ( 4K kullanmaz samsung kullanıyor s6'da pil çok hızlı bitiyor)
Tasarım olarak ben önceki tasarımın izleri olucaktır kesinlikle
Bu arada bu resimdeki tasarım olsun isterim kesinlikleEkli dosyayı görüntüle 10075 geniş ekran ve üst alt boşluklar olmaz
ŞİMDİYE KADAR HEP OLABİLİR DEDİM BUNLAR HEP İHTİMALLER . SONY'E GÜVENİYORUM NE YAPARSA YAPSIN...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ne kadar saçma bir pazarlama taktiği

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Japonya versiyonundan çok farklı olacağını zannetmiyorum.En fazla 2k ekran olur.Yada kasada ufak değişiklikler.