Xperia Z4 İnce Bir Tasarıma Sahip Olabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Su geçirmemezlikten vazgeçiceklerini sanmıyorum Sony'nin tek artısı rakiplerine göre,tablet olarak şansları hiç yok zaten. Bu z4 tabletten önce çok ince diye z3 tablet mi ne tanıttılar ipad air 2 tanıtılınca ellerinde patladı buda öyle olur. Z4'e gelirsek kamera konusunda adam olurlar umarım 1. olmaları gerekirken kamera olarak vasat xperia serisi,tasarım olarak ümitliyim bakalım ne çıkıcak ortaya. :dirol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:sony mobil piyasasında applle ile kafa kafaya mücadele etmesi gerekirken kanımca şuan ilk 4 te değil. yılların teknoloji firması olması ve insanların gözünde iyi bir intibası olan bir şirketin şuanki durumu düşündürücü...
her yıl bir üst modellerin tanıtıldığı bu sektörde sony beklentilerin gerisinde kaldı. mobil piyasası gerçekten hiç te azımsanmayacak milyar usd lerin döndüğü bir sektör...
sony den z4 modeli için iddalı bir cihaz bekliyorum. yoksa günden güne bu piyasada küçülmeye devam eder...:ohmy:

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yan taraftaki dock girişi kapanmadikca yandan kötü görünüyor. Onu düzeltirse iyi olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
SONY SONY VE SONY,,,Arkadaşlar çoğu arkadaşın bilmediği bişey paylaşıcam,,,Dünya üzerinde şuan üretilen taşınabilir yada taşınamaz olan tüm tüketici elektroniğin yüzde 85 civarını çinde FOXCONN üretiyor ve şuan pazardaki hareketlilikten piyasaya ürün yetiştirmekte zorlanıyorlar ve kendileri bile yan sanayi firmalara cihaz yaptırmaya başladılar,,,Özellikle mobil cihazların şuan tamamını APPLE AMSUNG LG HTC HUAWEI SONY LENOVO yani aklınıza gelecek tüm mobil cihaz ve tabletleri FOXCONN üretiyor,,,Bu firma 2001 yılından bu yanada dünyada üretilmiş olan bütün PLAYSTATION ları 1,2,3,4 hepsini üretiyor,,,Ayrıca diğer konsol markalarıda NINTENDO, XBOX vs vs,,,O yüzden o daha iyi bu daha güzel diğeri daha kaliteli diye bişey yok hepsi biribinin aynı,,,BEN TERCİH OLARAK ÇOCUKLUĞUMDAN BU YANA HER ALANDA HEP SONY KULLANDIM,,,HİÇ YANILMADIM BENİ HİÇ ÜZMEDİ,,,O SEBEPLE SONY E DEVAM,,,BAŞKA YOKKK...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ekran güzel ancaaak kasa çok büyük buna çare bulmalılar geri tuşlarınıda ekrana değilde kasaya korlarsa güzel olur son olarak görüntülü konuşma prağram yardımıyla değilde kendinden bi özellik olura sewinirm...:clover:

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yan taraftaki dock girişi açık ve çirkin gösteriyor. Ayrıca sarj giriş yeri düzeltilmeli.