Xperia Z3 Compact Tekrar Sızdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Z2 Compact daha tanitilmamisken bu cidden isin ne kadar abartildigini gozler onune seriyor. Sonra vay efendim guncelleme yetistiremiyoruz. Tarlaya kavun karpuz eker gibi piyasaya telefon suruyorlar

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Aynen öyle. Apple gibi 2 senede bir telefon çıkarsa diğer firmalarda hem güncelleme desteği full gelecek , hemde satışlar daha fazla olacak..

Daha z2 yeni çıktı durun bi z3 tanıtılsında compact sızdırılsın :D

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Aynen öyle. Apple gibi 2 senede bir telefon çıkarsa diğer firmalarda hem güncelleme desteği full gelecek , hemde satışlar daha fazla olacak..

Daha z2 yeni çıktı durun bi z3 tanıtılsında compact sızdırılsın :D

Apple 2 senede bir telefon çıkarmıyor 1 senede bi çıkarıyor. :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ne acelecilik yahuu. Sizin başınıza silah mı dayıyorlar.(Bunu yazdımda sanki sony beni duyacak :P)Adamlar Z3'ü tanıtacakk. Biz daha Diskavri'yi satıp Zenfone 5 alalım mı ? :P

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Z2 Compact daha tanitilmamisken bu cidden isin ne kadar abartildigini gozler onune seriyor. Sonra vay efendim guncelleme yetistiremiyoruz. Tarlaya kavun karpuz eker gibi piyasaya telefon suruyorlar
Güncelleme yetiştirememesiyle ne alakası var ?
Z serisinden en az güncelleme alan Xperia Z dir o da 10-15 küsür güncelleme almıştır
4.1.2 ile satışa sunuldu şuan 4.4.2 kullanıyor 1-2 hafta içinde 4.4.4 ü de alacak
4.4.4 ü ilk dağıtan üretici Sony zaten
Nexuslardan sonra ilk 4.4.4 ü Z serisi cihazlar aldı

Mali400

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar fazla telefon çıkarsa o kadar iyi telefonlar ucuzlar :)) keşke her üretici 6 aya indirse amiral gemi çıkarma süresini.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne kadar fazla telefon çıkarsa o kadar iyi telefonlar ucuzlar :)) keşke her üretici 6 aya indirse amiral gemi çıkarma süresini.
Size hic katilmiyorum. Telefonunda AOSP sevmeyenler en son guncellemeleri hep gec aliyorlar ya da almiyorlar. Cidden Sony'i bu konuda ilk defa tebrik ettim 4.4.4'ü hemen amiral cihazlarina yayinladilar. Zaten o updatelerin eklenmesi cok da vakit almiyorlar XDA gelistiricileri bile bir cok cihaza 4.4.4 getirebiliyorsa ureticisi cok rahat bir sekilde getirebilir

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İphone 5 kaç senedir var güzel kardeşim benim ??? İyicene bak bi

1 senede bir dedinde yanına S harfini ekleyip özellik arttırıyor ;)

iPhone 5 10 senedir var diye biliyorum ben,iyicene bakmama gerek yok sanki. :S

O S harfi dediğini diğer firmalar bi üst model diye çıkarıyor. Kaldı ki o S harfli dediklerimiz kök söktürüyor Android amiral gemilerine. :dirol:

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
iPhone 5 10 senedir var diye biliyorum ben,iyicene bakmama gerek yok sanki. :S

O S harfi dediğini diğer firmalar bi üst model diye çıkarıyor. Kaldı ki o S harfli dediklerimiz kök söktürüyor Android amiral gemilerine. :dirol:
Haklısınız 10 senedir var iphone 5 :)

O S harfi söylemem iphone markasını kötülediğim anlamına gelmiyor yalnız. Sonuçta aynı seri üzerine sadece S harfi koyuyor sonuçta aynı amiral gemi çıkıyor yani 2 senede bir çıkmış oluyor. Ayrıca apple zaten telefon ve tablette her zaman zirvede :) Bu arada bende bir apple cıyım:tt2:

kaan033

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yazık günah arkadaş daha dün Z2 aldı :hammer:

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Haklısınız 10 senedir var iphone 5 :)

O S harfi söylemem iphone markasını kötülediğim anlamına gelmiyor yalnız. Sonuçta aynı seri üzerine sadece S harfi koyuyor sonuçta aynı amiral gemi çıkıyor yani 2 senede bir çıkmış oluyor. Ayrıca apple zaten telefon ve tablette her zaman zirvede :) Bu arada bende bir apple cıyım:tt2:

İphone 5s İphone 5'in 2 katı, eski iphonelerin 40 katı şimdi anladınızmı S'in ne ifade ettiğini, samsung'a benzemez :) :)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
İphone 5s İphone 5'in 2 katı, eski iphonelerin 40 katı şimdi anladınızmı S'in ne ifade ettiğini, samsung'a benzemez :) :)
Anladınızmı dediniz ??? :D:D Güzel kardeşim ben burda arkadaşla makara yapıyorum yoksa teknolojiden çok iyi anlarım bende biliyorum o söylediğin şeyi rahat ol ;) 5S de 64 bit A7 çip varken 5 te A6 çip var...!!!

TÖVBE TÖVBE.....