Xperia Z2 için Lollipop Güncellemesi Türkiye'de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mc92001

Doçent
Reaksiyon puanı
16
Güncellemeyi sadece PC'den yapabiliyorsunuz.

eiqkn5.png

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Xperia Z ye ne zaman verecekler acaba daha bekleyecek miyiz :glare:

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Sony Z serisine önem veriyor, bu takdire şayan. Ancak yine de Sony zamanında çok kötü pot kırdı benim açımdan. Bir daha asla Sony düşünmem. Bu kişisel fikrim. Her an Z serisine tekmeyi basabilir Sony, hiç belli olmaz. Sonuçta 2011 ve 2012 yıllarındaki telefonlarını "hiç üretmemişçesine" unutması Sony'nin gerçek yüzünü gösteriyor.

Sony alan kişi güncellemeleri asla hayal etmemelidir. Eğer Sony güncelleme veriyorsa şanslı olduklarını düşünsünler. Zira Sony kafasına göre davranan bir firmadır. Her an Z serisine tekme atıp A serisine geçebilir (A serisini salladım).

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Aaa Tolga bey, siz zamanında Sony'ye laf ediyordunuz Nisan'da güncelleme mi gelir diye. Samsung'cular hala bekliyor, yazık :)

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
Tolganın üzerine gelmeyin o da yaptığı hatanın farkında :laugh:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Aaa Tolga bey, siz zamanında Sony'ye laf ediyordunuz Nisan'da güncelleme mi gelir diye. Samsung'cular hala bekliyor, yazık :)
Bir çok videoda Samsung'a da güncelleme nedeniyle kızdığı olmuştur. Siz sadece sony'e olanı gördünüz herhalde. :)

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bir çok videoda Samsung'a da güncelleme nedeniyle kızdığı olmuştur. Siz sadece sony'e olanı gördünüz herhalde. :)
Biliyorum dostum Lollipop ilk duyurulduğunda Asus Zenfone için ve Sony için bunu söylemişti. Ama Samsung da aynı konuma düştüğü için taş atıyorum ona :P