Xperia Z1C, Htc One M7 şu anki durumları?

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. One m7 ve z1compact kullanan veya bilen arkadaşlara sorum olacaktı. One'ın kasa açıklığı, kamera pembeleşme sorunu daha hala devam ediyor mu? Ve kamera gerçekten tatminkar değil mi?(gece mesela nasıl). Batarya günü çıkarabiliyor mu?
Z1 compact da flaş sızması varmış, zifiri karanlık dışında sıkıntısı büyük mü? Kulaklık sesi de kısık diyorlar, diğer telefonları yüzde 75 sesle kullandığımızı düşünürsek, z1c nin son sesi hala mı kısık kalıyor? :)
Epey bir şey sormuş oldum, telefonları araştırdım, inceledim ama özellikle kronik sorunlar bana işlemciden ekran çözünürlüğünden daha önemli geliyor. Şimdiden teşekkürler iyi akşamlar.

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fikri olan yok mudur hiç?

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Z1C kullanıyorum hiç bir sorunum yok. Kulaklık sesi kısık diyen kim ? Daha önce iPhone 5C kullandım , şu anda Walkman ile birlikte daha iyi sonuçlar alıyorum. Flaş sızması gibi bir sorunda yok. HTC One'a gelirsek onda da kasa açıklığı kamera pembeleşmesi gibi sorunlar çoğunlukla 1.partide olur, o sorunların olacağını hiç zannetmiyorum.

İkisi arasında seçime gelirsek ekran büyüklüğü sıkıntı değilse Z1C kesinlikle.

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
Nisan ayının başlarında aldım.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
One M7 yerine G2 daha mantıklı.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

Z1C alın, M8 olsa neysede m7 Z1C'nin dengi değil ki daha snapdragon 800 yok içinde.

Z1C; Kamera, Malzeme kalitesi, Güncelleme desteği, ses ve sayamadığım bir çok özelliği ile çok tatmin edici güzel bir cihaz.

Z1C 'nin ekranı sizi tatmin edebiliyorsa G2 almanızı önermiyorum, G2nini Z1Cden üstünlükleri, Ekran çözünürlüğü incelik tasarım ve çerçeveler.