Xperia Z1 (En Stabil Rom - 4.4.2) ??

Juhanlez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Herkeze Merhaba Arkadaşlar ,

Xperia Z1 (C6903) Model Telefon Sahibiyim, 2 Aydır Kullanıyorum

4.3 Sürümü 17.12.2013 Tarihinde Yükledim Fakat Pek Memnun Değilim. 4.4.2 Sürümünü Kurmak İstiyorum

Ama En Stabil Rom Kim Tarafından Yapılıyor , Yada Hangisini Yüklemeyelim Veya Rom Yüklemelimiyim ?

Ve Orjinal 4.3 Romunu Tekrar Kurabilirmiyim, Kurabiliyorsam Ben Telefonu Sıfırlayıp Tekrar Kurmak İstiyorum

Konu Hakkında Bilgi Sahibi Arkadaşlar Yardımcı Olursa Sevinirim

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
tekrar yükleme yapabilirsin. update service yada pc companion ile onarma işlemi yapabilirsin ama bence stock romu indirip flashtool ile yükle.
rom için (üye olmak lazım)
http://xperiadownload.cz/index.php/xperiadownload/category/40-z1

ayrıca en stabil rom hangisi öğrenmek için kendin yükleyip görmelisin :) forumda z1 kullanıp rom yükleyen pek yok sanırım

Juhanlez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farkettim Z1 Kullancısı Çok Az, Tabiki Kendim Deneyip Stabili Seçmem Lazım

Ama Çok Övgü Alan Sony Xperia Rom Geliştiricisi Vardır Mutlaka Onun Adını Öğrenmek İçin Sormuştum

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Farkettim Z1 Kullancısı Çok Az, Tabiki Kendim Deneyip Stabili Seçmem Lazım

Ama Çok Övgü Alan Sony Xperia Rom Geliştiricisi Vardır Mutlaka Onun Adını Öğrenmek İçin Sormuştum
Bence orjınal romdan vazgeçme sana 4.4 pek bişey katmıyıcak

mkb55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony nin son romları şuan androidde en iyi optimazasyona sahip zaten, bence orjinal romu değiştirmenize gerek yok.

Juhanlez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumlar için hepinize teşekkür ederim , stock rom flashladım (4.3 sürümü)

Gayetde güzel sıfırlandı telefon hiç yoktan gereksiz 3-4 uygulama gitmiş oldu ve kamera performansında nedense bi artış gördüm

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4.3 rom iyi ama daha sonra ben yükledikten sonra deyim titreşimde çalışmamaya başladı.bir çalışıyor bazen çalışmıyor anlamadım ki. Bir sıkıntıda sony rom dağıtımında çok geç kalıyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
peki bu stock romu kurduk varsayalım guncelleme çıktıgında ilk gelecekmi yoksa en sonmu?

nicktenban

Doçent
Reaksiyon puanı
4