Xperia z1 çakma mı?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar biliyorum belki saçma bir konu olabilir ve ben nerden bileyim diyebilirsiniz acaba şurda linkteki xperia z1 çakma olabilirmi bana fiyatı biraz uygun geldide(yurtdışından alacağım) http://www.ebay.de/itm/Sony-XPERIA-...01013399898?pt=DE_Handy_s&hash=item2ecd55115a

Çakma değil, fiyatta normal, Türk parasıyla 1300 lira yapıyor, ürünü satan birey, bizde ki gittigidiyor, sahibinden.com kullanıcı kişilerin sattığı ürünlerden, adınıza faturalı olarak gönderiliyor, 24 ay garantili. Ebay garantisine sahip bir ürün tercih edin, memnun kalmadığınız taktir de 1 ay içerisinde geri aide edip paranızı alabilirsiniz.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çakma oldugunu sanmıyorum ama Genel acıdan sana problem cıkarabılıcek bır urun bence...

Mesela Garanti Durumu,Ayıplı Ürün olup olmaması vs vs başın ağrıyabilir...

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çakma oldugunu sanmıyorum ama Genel acıdan sana problem cıkarabılıcek bır urun bence...

Mesela Garanti Durumu,Ayıplı Ürün olup olmaması vs vs başın ağrıyabilir...
çakma değilse benim için sorun yok zaten garanti benim için sorun değil

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çakma değil, fiyatta normal, Türk parasıyla 1300 lira yapıyor, ürünü satan birey, bizde ki gittigidiyor, sahibinden.com kullanıcı kişilerin sattığı ürünlerden, adınıza faturalı olarak gönderiliyor, 24 ay garantili. Ebay garantisine sahip bir ürün tercih edin, memnun kalmadığınız taktir de 1 ay içerisinde geri aide edip paranızı alabilirsiniz.
teşekkürler

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
normal iyide sayılır... bence yurt dışından alma garantisi skıntı olabiliyor..
dediğim gibi benim için garanti sıkıntı değil türkiyedende alsam zaten garantiye vermem garanti yüzünden başımdan çoık olay geçti

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hayır orjinal yurtdışında fiyatlar daha uygun :)