Xperia Z

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, şu anda Xperia'nın Sloa modelini kullanıyorum. Bir kaç problemim var;
1.Telefonda görev yöneticisi sistemi yok.
2.Telefonla görüşürken ses çok kısık geliyor.
3.İnternet tarayıcıdan çıkıp tekrar girdiğimde, telefonda 1 önceki girdiğim site kapanıp beni anasayfaya yönlendiriyor.

Bu problemleri xperia Z'de yaşar mıyım? Bir de bu telefonun henüz Türkiye'deki büyük teknolojik marketlere gelmemesinin sebebi distribütör sıkıntısı mıdır? Z10 çıkar çıkmaz Türkiye'ye gelmesine rağmen Xperia Z neden bu kadar gecikti?

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Görev yöneticisi için markette programlar var onları deniyebilirsiniz. xloud açıkmı kontrol et ses olayına etkisi olur
3.de tarayıcı ayarlarından olabilir yada başka bir tarayıcı deneyin opera mini mesela

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Görev yöneticisi için markette programlar var onları deniyebilirsiniz. xloud açıkmı kontrol et ses olayına etkisi olur
3.de tarayıcı ayarlarından olabilir yada başka bir tarayıcı deneyin opera mini mesela

Bunların standart gelmesi gerekir diye düşünüyorum. xloud açık ama pek bir etkisini göremedim açıkçası. Browser konusunda da farklı bir tarayıcı kullanmak istememiştim. O yüzden kurma gereği duymadım. Yine de teşekkürler

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sorunların iki üç ayarla ve programlar ile düzelebilir şeyler.

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ses sorunu büyük sıkıntı yaratmaya başladı. Telefonu kesin değiştireceğim fakat açıkçası Z aldığımda da aynı ses sorununu yaşamak istemiyorum.

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, şu anda Xperia'nın Sloa modelini kullanıyorum. Bir kaç problemim var;
1.Telefonda görev yöneticisi sistemi yok.
2.Telefonla görüşürken ses çok kısık geliyor.
3.İnternet tarayıcıdan çıkıp tekrar girdiğimde, telefonda 1 önceki girdiğim site kapanıp beni anasayfaya yönlendiriyor.

Bu problemleri xperia Z'de yaşar mıyım? Bir de bu telefonun henüz Türkiye'deki büyük teknolojik marketlere gelmemesinin sebebi distribütör sıkıntısı mıdır? Z10 çıkar çıkmaz Türkiye'ye gelmesine rağmen Xperia Z neden bu kadar gecikti?

Ben şahsi kanaatim olarak Z'de bi problem yaşamayacağını düşünüyorum.Türkiye'ye hemen gelmemesi yada belli yerlere gelmeside pazarla alakalı bişe, her yere anında getiremiyorlar ondan kaynaklanıyordur.

Ayrıca ben Xperia sola ile ilgili birşey sormak istiyorum ben telefon alıcam Htc Desire X ama Xperia Sola hem daha ucuz hem daha çok hoşuma gitmesine rağmen bataryası 1320Mah olduğu için almıyorum bayağı düşük bir oran.Sen bi kullanıcısı olarak batarya durumunu açıklarsan sevinirim

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
solanın sesi gayet yeterli delinin biri kuyuya taş attı kimse çıkaramıyor normal bi telefondan gelmesi gerektiği kadar geliyor. Play store'da dünya kadar tarayıcı ve görev yöneticisi var uygulama yüklenmeyecekse android kullanma ısrarına gerekte yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle merhaba ben dün sony'den experia z telefonumu aldım gayet güzel ne bir takılma nede bahsettiğiniz problemler yok stamina modunda alındığında zaten uygumaları kendi kapatıyor ses gayet güzel herhangi bir problem yok su geçirmezlik için akvaryum içinde video izledik yaklaşık 25 dakka sorunsuz şekilde çalışıyor sony su teması ağrızalar için birebir değişme yapıyor bilginize ama 30 dakka ve 1 metre derinlik için deniz suyu olmayacak :)sadece tatlı su için geçerli kamera özellikleri süper

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
solanın sesi gayet yeterli delinin biri kuyuya taş attı kimse çıkaramıyor normal bi telefondan gelmesi gerektiği kadar geliyor. Play store'da dünya kadar tarayıcı ve görev yöneticisi var uygulama yüklenmeyecekse android kullanma ısrarına gerekte yok.

Hocam ben 10 yıldır telefon kullanıyorum. Şu ana kadar toplamda 15-20 telefon kullanmışımdır. http://forum.shiftdelete.net/sony/273320-sony-xperia-sola-ozellikler-ve-genel-destek.html konusuna bakıldığında da aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşların olduğu ortada. Ben Nokia 6120'de son seste aldığım sesin yarısını Sola'da alamıyorum. Ama bu Sony'nin "Yüksek ses değil, kaliteli ses" presibinden kaynaklı bir durum olduğunu düşünüyorum. Yani yüksek sesin kulaklara zarar verdiği düşüncesinden hareketle ses düzeyini aşağı çekerek ve teknoloji kullanarak bu engellenmeye çalışılmış. Ben sesi duyabiliyorum. Fakat telefonu babama devrettiğimde sesten kaynaklı sıkıntı yaşasın istemiyorum.

Xperia Z için ses değerleri:Gürültü 81.9dB / Diyafoni-81.3dB Bu ses düzeyi yeterli midir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba bu bayram z2 aldım telefondan memnunum fakat whatsapp da mesajlaşırken uygulamadan çıktığım zaman mesajlar bazen gelmiyo gelmesi için uygulamaya girmem şart ve girdiğim zaman da orda bekliyorum 2 dk falan sonra bi bakıyorum 5 10 tane birden geliyo nasıl halledicez bu işi bi yardım edin lütfen