Xperia Z Takılmalar oluyor Bilen baksın lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aNTv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aNTv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z alalı 3 hafta oldu çok memnundum şu son günlerde telefonda ağırlaşmalar oldu kapanmalar falan, çok oyun kurdum sanıyorum virusten, telefonu hem onarım hemde fabrika ayarlarına çevirdim, ancak telefonda bi yavaşlık hissediyorum, temple run'da arada sırada takılmalar oluyor böyle anlık önceden asla olmazdı, o ilk günki rahatlığı yok, telefonu hiç düşürmedim veya bi zarar vermedim neden böyle oldu acaba servise götürmeme gerek var mı. ?
En kolayından kenarda telefon kilit tuşuna basıyorum, kapanıyor ekran 2 3 saniye sonra şık sesi geliyor . :(

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ayarlar > Yedekle ve sıfırla > Fabrika verilerine sıfırla pc companion dan yedek almayı unutma.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Fabrika ayarlarina dondurmussun zaten servise gönder bastan yazilim atsinlar telefona

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaşım Yeni bir güncelleme duyruldu, Firmware sürümü .307 Fakat henüz bize gelmedi sen istersen Flashtool Programını kur ve şuan ki Firmware Versiyonu olan .253 sürümünün Ftf Dosyasıyla tekrar sitemi sıfırla.

Gerci ben DoomLord v07 özel kernel ve özel rom kullanıyorum gayet stabil ve hızlı... tavsiye ederim.

Unlock Bootloader / Root / Dual Recovery..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
fabrika ayarına döndürmene gerek yok

O kadar tıka basa oyun yüklerse hiç bir telefon eski hali gibi olamaz . Rootla Hafıza kartına at oyunları bu kadar basit

kadir ion

Asistan
Reaksiyon puanı
8
fabrika ayarlarına dönmene rağmen düzelme olmadıysa 2 yol var usb ile telefonu bilgisayara bağla sony pc companion programından yazılımı onar olmazsa telefon içerisinde yardım bölümünden xperia teknis servise mail at 1 günde dönüş yapılıyor veya oradan telefonla teknik servise sor olmazsa 3. yol servise gönder

de_la_vega_66

Asistan
Reaksiyon puanı
34
teknik servisin teleservice ise kesinlikle gönderme. götür telefonu sat üzerine para verip yenisini al ama teleservice'e gönderme

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teleservice gonderecegıne bırak satmayı gıt cope at yoksa teleservıce cope atılacak hale getırır o telefonu zaten :D de la vega aynen katılıyorum