Merhaba arkadaşlar Türkceelden xperia z aldım yazılım güncellerken elektrikler kesildi servise yolladım onun gelmesini bekliyemediğim içinde gittim bitane daha xperia z aldım servisteki yenisiyle değiştirilmiş
şimdi fazlalık xperia z var hiçbir aksesuarı kullanılmamış cıhazda yenisiyle değiştirilmiştir renk beyazdır
1400 vericem kullanılmış olsa daha uygun fiyata verirdim ama herşeyi sıfır telefon geldi hiç açmadım bile kutusuna koydum sıfır telefon almış gibi siz açacaksınız ilk siz kullanacaksınız fiyat sondur kesinlikle ölücüler yazmasın
Takas sadece
Samsung nx300 sfır fotoğraf makinası ile üzerine ücret vererek alabilirim.
iPHONE 5 BEYAZ SIFIR VEYA HİÇBİR ÇİZİĞİ DARBESİ OLMAYAN EN AZ 20 GARANTİSİ OLAN KAFA KAFAYA
GALAXY S4 SIFIR DUMAN MAVİSİ İLE TAKAS YAPARIM KAFA KAFAYA
Balıkesir Burhaniyede oturuyorum
Edremit akçay altınoluk küçükuyu ayvalık balıkesir çanakkele konya buralarda aracı buluruz yada kendim gelirim eğer gerçekten alıcaksanız.
diğer yerlere bir şekilde anlaşmaya varabiliriz .
5444046774
şimdi fazlalık xperia z var hiçbir aksesuarı kullanılmamış cıhazda yenisiyle değiştirilmiştir renk beyazdır
1400 vericem kullanılmış olsa daha uygun fiyata verirdim ama herşeyi sıfır telefon geldi hiç açmadım bile kutusuna koydum sıfır telefon almış gibi siz açacaksınız ilk siz kullanacaksınız fiyat sondur kesinlikle ölücüler yazmasın
Takas sadece
Samsung nx300 sfır fotoğraf makinası ile üzerine ücret vererek alabilirim.
iPHONE 5 BEYAZ SIFIR VEYA HİÇBİR ÇİZİĞİ DARBESİ OLMAYAN EN AZ 20 GARANTİSİ OLAN KAFA KAFAYA
GALAXY S4 SIFIR DUMAN MAVİSİ İLE TAKAS YAPARIM KAFA KAFAYA
Balıkesir Burhaniyede oturuyorum
Edremit akçay altınoluk küçükuyu ayvalık balıkesir çanakkele konya buralarda aracı buluruz yada kendim gelirim eğer gerçekten alıcaksanız.
diğer yerlere bir şekilde anlaşmaya varabiliriz .
5444046774