Xperia Z Otomatik Ekran Döndürme 4.4.2 Hatası !

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Meraba arkadaşlar, 4.4.2 den sonra bazı sorunlar türemeye başladı, daha önce bi konuda telefonun ağırlaştığını söylemiştim.

Şimdi ki sorum ise otomatik dönmesi. Ekran menü uygulamalar tümü otomatik olarak dönüyor bu iyi bir şey ancak otomatik döndürmeyi kapatmama rağmen dönüyor, bu sorun malesef.
Kamera ise dikey konumdayken yarısı çıkıyor muhtemelen dönüyor oda, bunla alakalı bi de ekran görüntüsü de aldım.

Arkadaş bole egzantrik sorunlarda hep beni buluyor anlamadım gitti. Varmı karşılaşan yada bi çözüm.

4m58AY.png

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam klasik bir durum söyleyeceğim onarım yapın olmazsa zaten çözümü yoktur. Xperia Sp'nin fix güncellemesinden sonra giden sorunları gibi Z'nin de fix güncellemeye ihtiyacı vardır yüksek ihtimalle.

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Artık güncellemeyi geri alıcam 4.3 e dönerim muhtemelen bole de kullanılmaz, yavaşlaması da cabası. Artık 4.4.3 ü beklecem bakalım.

DethcoreBreak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen öyle 4.3 düşür fix güncellemeyi bekle sorunlar çözülünce fix'li halini flashlarsın. Sony'nin klasik durumu her güncellemesi hatalarla doldurup fix güncelleme yayınlamak.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
4.4.2 romunu indirip flashtool ile yüklemeyi deneyin. yüklemeden önce hafıza kartını ve dahili belleği temizleyin