Xperia Z Lollipop Ses Sorunu

hasanmertince

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar, öncelikle ilk açacağım konu forumda bir hata yaparsam affola :)

Sorunum daha öncede yaşadığım Ses Sorunu;

- Bildirimler, Konuşmalar, Mail, Gelen Çağrıdaki Zil Sesi alıyorum.
- Fakat Walkman, Youtube ve Videolarda ses gelmiyor.
- Kulaklığı cihaza takınca Google Talk'a bağlanıyor direk.
- Kulaklığı çıkardığımda şarkı durmuyor ama sesde vermiyor.(Telefon kulaklığı çıkmamış gibi görüyor.)
- Kulaklığı takılıyken bildirim sesleri, gelen çağrılarıda kulaklıkdan değil hoparlörden veriyor.

Testlerini yaptım donanımda problem görünmüyor. Yazılımsal olarakda güncellemeyi onardım yine bir değişiklik yok.

Daha öncede böyle sıkıntıyla karşılaştım, Smart Connect'le alakalı bir durum olduğu kanısındayım.

Bilgisi olan, yardımcı olabilecek biri var mı? Teşekkürler. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, çözüm buldunuz mu acaba, veya çözüm önerisi olan var mı

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Telefonumu güncelledim ama şu Asus yüzünden kullanamadım bir kaç gün sonra Z ye dönünce bende yaşamam umarım bunları

emregul.1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar an itibariyle aynı sorun bende ed peydah oldu :). Çözümü nedir bulan var mı? Cihaz kulaklık var sanıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
temiz kurulum denedinizmi güncellemelerde sıkıntı oluyor lollipop u sıfırdan kurun pc companion ile

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Benim tek sıkıntım şarja takarken reset atıyor kendine. Ayrıca çok çok ısınıyor, eli %100 yakıyor telefon o derece yani.

emregul.1994

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
araştırmarım sonucu; bazılarında smart connectle alakalı bi durummuş. uygulamardan smart connecte girin ve verileri temizleyine basın. Çoğu insanda böyle yapınca dülzemiş. Ama bende düzelmedi. Format attım yazılımsal mı değil mi anlamak için. Yine düzelmedi. Büyük ihtimalle kulaklık jakı bozuk. Benim gibi servise götürmeye üşenen arkadaşlar soundabout adlı uygulamayı kullanabilirler. İyi bir çözüm olarak görünüyo

M

Muhammed76

SDN Okuru
Bendede aynı sorun var ses Az çıkıyor son güncellemeden sonra