Xperia Z LOLİPOP

CngzZz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
An itibari ile xperia Z için lolipop gelmiştir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hava durumu widgetı şebeke bağlantısı yok hatası veriyor fakat şebekeye bağlı telefon,ne yapabilirim?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
hayırlı olsun o zaman xperia z nin rakibi s4 e daha tr ye gelmedi ama ben ilk rusyaya çıktıgından beri kullanıyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hava durumu widgeti ayarlarına gir bulunduğun bölgeyi tekrardan yaz arattır çıkan bölgeyi tekrar seç düzelir..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
girilen 4. entry işe yaradı, teşekkürler.
SDN Okuru
icon1.png

Hava durumu widgeti ayarlarına gir bulunduğun bölgeyi tekrardan yaz arattır çıkan bölgeyi tekrar seç düzelir..​

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet 4 gündür bende kullanıyorum ufak tefek sorunlar mevcut. Hava durumu widgetı bende de şebeke sorunu yaptı sonra 1 kaç deneme sonrası düzeldi.

Bu kilit ekranın dan widgetler kaldırılmış bak buna alışamadım. :)
İkonlar çok büyüdü sanki. Var mı küçültme yöntemi bilmiyorum.

Son olarak ta genelde iş yerinde ben telefon USB sinden direk pc ye bağlayıp şarj ediyorum. Güncellemeden sonra şarj etme süresi arttı 1 saat kadar.

Bunların dışında süper :))

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Görünüş bakımından hoş ama kullanım açısından berbat,
zira telefon ısınıyor aşırı hemde, sonra aşırı ısınmadan dolayı kapanıyor diyor, kabul etmeme lüksu de yok..
Aşırı geç şarj oluyo, ısınmadan dolayımı bilemem ama şarjı da çabuk bitiyo

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Zenfone2 yüzünden cihazı 5.0.2 ye güncelledikten sonra pek kullanmadım. bir kaç kez ufak defek bakındım bir sıkıntı yok gibi idi. Gerçi ben yazılımın gelmesini beklemeden flash tool ile sıfırdan kurdum onun etkisi olabilir.

turkfatih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba evet ısınma var ve hafıza kartım gitti durup dururken hafıza kartı çıkarıldı dedi ve bir daha içine giremedim hafıza kartının pcde denedim nafile ısınma kamera kısmında oluyor.onun dışında telefon çok seri ve akıcı çalışıyor şarj gündüz yapmadığım için bir şey diyemeyeceğim bu konuda.

mgb1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde yeni bi sıkıntım var sürekli müzik 🎶 dinliyorum güncellemeden 1hafta sonra tel yanmaya başladı sonrada seste sıkıntı olmaya başladı müzik calarken cızırtılar cıkmaya başladı varmı bunlardan yaşayan cözüm bulan aciiil yardım