Xperia z kulaklik sorunu

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlarımla kulaklıkla konuştuğum zaman sesin boğuk geliyor sesin gelmiyor şikayetları alıyorum kulaklığı çıkarıyorum şimdi düzeldi diyor ve 3 tane z de denedim aynı sorun bununla ilgili bilgisi olan varmı çözümleri nelerdir 1850 veripte kulaklıkla konuşamayacakmıyız!!!:cursing:

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aynı sorun bazen bendede oluyor ama her zaman tekrarlamıyor kendini eğer karşı taraf sesin boğuk geliyo diyorsa o zaman mecbur çıkartıyorum

Sagittae

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben bluetooth kulaklık kullandığım için ve kulağımda problem olduğundan kulak içi kulaklık kullanmadığım için orjinal kulaklığı kutusundan bile çıkarmadım. Acaba orjinal kulaklığın mikrofonunda mı bir problem oluyor çünkü böyle bir problemi hiç yaşamadım. Başka bir mikrofonlu kulaklıkla denediniz mi?

ismailwsx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben bluetooth kulaklık kullandığım için ve kulağımda problem olduğundan kulak içi kulaklık kullanmadığım için orjinal kulaklığı kutusundan bile çıkarmadım. Acaba orjinal kulaklığın mikrofonunda mı bir problem oluyor çünkü böyle bir problemi hiç yaşamadım. Başka bir mikrofonlu kulaklıkla denediniz mi?
samsung wave 2 vardı benım onunkıleri denedim süperdi bi problem yoktu telefonu satınca kulakllarıda verdim haliyle şimdi kaldık böle ortada :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, bende eski telefonum olan HTC Ryhme kulaklığı vardı. Onu kullandım sorun çözüldü