Xperia Z Kilit (Lock Screen) Port 2011 Cihazları İçin !

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
jg7dt.png

Xperia Z Kilit ekranını 2011 cihazlara portlayacağız. Anlatım basit , uygulama sorunsuz ve kolay. Ama her ihtimale karşı bu işlemi yapmadan önce cwm'den yedek alınız.

KURULUM :

1 - Buradaki dosyaları indiriyoruz ve zipten çıkartıp hafıza kartına kopyalıyoruz.
2 - Telefonu kapatıp Cwm'ye giriyoruz.
3 - İnstall zip from sd card/chose from sd card seçeneğinden XPERIA S 587 Part I dosyasını flaşlıyoruz ve işlem bitince reboot system now seçeneği ile yeniden başlatıyoruz.
4 - Telefonu tekrar kapatıp cwm açıyoruz. Advanced/Wipe dalvic cache seçip yes diyoruz.
5 - İnstall zip from sd card/choose from sd card seçeneğinden XPERIA S 587 Part II dosyasını flaşlıyoruz ve yeniden başlatıyoruz.

6 - Hafıza kartına attığımız dosyalarda UxpNxtLockScreen.apk dosyasını root explorer yardımı ile system/app klasörüne kopyalayıp izinleri aşağıdaki gibi ayarlayın.

xx
x
x

Ve telefonunuzu yeniden başlatın. Hayırlı olsun .

Not : Root & Cwm Gerektirir.

Kamerayı sola çeker çekmez anında resim çekiyor :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Dosya Xperia S dosyası Xperia S e kursam bir sorun olur mu? + hep 2011 lere çalışıyorsun hocam :D

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Dosya Xperia S dosyası Xperia S e kursam bir sorun olur mu? + hep 2011 lere çalışıyorsun hocam :D

Xperia S modülü zaten bu. Sanırım dosya içindeki apk dosyasını system/app 'e kopyalayıp izini ver bakalım. Dene olmazsa başka yöntem bakalım.
2011 kullanıyoruz o yüzden :D. 2012 miz olursa onlara çalışırız :D

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Sırf kilit ekranı için Sony alırım :D

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
2012 yoksa işe yaramaz

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
harbi o kilit ekranında parmağımızı aşağı yukarı oynatınca oluşan dalgalar süper olmuş

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Telefon rootlu root explorer falan hepsi var da geçen walkman kurayım dedim batırdım :D karıştı dosyalar falan system/app a atıp izinleri nasıl ayarlıcam ?

Zipten çıkardığın dosyaların içinde apk dosyası var. Onu system/app e kopyala izinide şu şeiklde ver ve telefonu yeniden başlat.

İZİNLER :
xx
x
x

x ler sıra ile seçili diğerleri boş :D

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Zipten çıkardığın dosyaların içinde apk dosyası var. Onu system/app e kopyala izinide şu şeiklde ver ve telefonu yeniden başlat.

İZİNLER :
xx
x
x

x ler sıra ile seçili diğerleri boş :D
benim tek sorunum izinlerdi teşekkürler :)

alpican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Ray .587 ics performance king romunda bootloop oluyor.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
rootla mootla işim olmaz :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
root yoksa hayatta yok :P [MENTION=47620]spybot[/MENTION]

mblshd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
az once sayende root attım ben bile şaşkınım nasıl yaptıgıma hocam :D arc s ime bunu da yapmak istiyorum ama ifadelerden maalesef bişey anlamadım cwm yi nasıl açacagımı bile bilmiyorum :( dmden konuşabiliriz mumkunse

mblshd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 - Buradaki dosyaları indiriyoruz ve zipten çıkartıp hafıza kartına kopyalıyoruz.
2 - Telefonu kapatıp Cwm'ye giriyoruz.
3 - İnstall zip from sd card/chose from sd card seçeneğinden XPERIA S 587 Part I dosyasını flaşlıyoruz ve işlem bitince reboot system now seçeneği ile yeniden başlatıyoruz.
4 - Telefonu tekrar kapatıp cwm açıyoruz. Advanced/Wipe dalvic cache seçip yes diyoruz.
5 - İnstall zip from sd card/choose from sd card seçeneğinden XPERIA S 587 Part II dosyasını flaşlıyoruz ve yeniden başlatıyoruz.

BUNLARI YAPTIM ŞİMDİ TELEFON ARDARDA SONY YAZISI GELİYOR AÇILMIYOR OFF

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bunu yükledikten sonra sanal tuşlarım ve walkman playerim çalışmıyor :P hangi ses modunu önerirsiniz neo v için?

alpican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dostum yine olmuyor. XDA forumuna baktım sadece arc/s ve xperia s modelleri için konular var.

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşım güzelce anlatıyorum. Dikkatlice okuyup yaptığınız taktirde herkez yapıyor.

alpican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlatımınız doğru aynı şekilde yaptım. Hoş onlarca mod ve rom kurmuş birisiyim xperia ray cihazında custom romlarda çalıştıramadım. Orijinal firmware'de ise denemedim büyük ihtimalle çalışacak sanırım.

Cihazınız xperia ray ise yüklediğiniz romu vs. bildirirseniz sevinirim. Bunun dışında diğer ray kullanıcıları da fikrini paylaşırsa iyi olur.

verdiğiniz part 1 ve part 2 dosyalarının orijinal kaynağı bu

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28216863&postcount=3

Yukarısında da ics 587 stock yazıyor. Portunuz diğer cihazlara kurulumu sağlar fakat stock rom dışında çalıştırılamıyor (sanırım benim modelim için bu böyle)

Bunun diğer .587 ics romları için de kullanılabilir olması mümkün mü ?

alpican

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anlatımınız doğru aynı şekilde yaptım. Hoş onlarca mod ve rom kurmuş birisiyim xperia ray cihazında custom romlarda çalıştıramadım. Orijinal firmware'de ise denemedim büyük ihtimalle çalışacak sanırım.

Cihazınız xperia ray ise yüklediğiniz romu vs. bildirirseniz sevinirim. Bunun dışında diğer ray kullanıcıları da fikrini paylaşırsa iyi olur.

verdiğiniz part 1 ve part 2 dosyalarının orijinal kaynağı bu

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28216863&postcount=3

Yukarısında da ics 587 stock yazıyor. Portunuz diğer cihazlara kurulumu sağlar fakat stock rom dışında çalıştırılamıyor (sanırım benim modelim için bu böyle)

Bunun diğer .587 ics romları için de kullanılabilir olması mümkün mü ?

Dostum sonunda yaptım. Hatalı sayılmam ama :D

1. parttan sonra yeniden başlatın diyorsunuz ya, reboot system now diyince ana ekranın açılmasını bekilyorum. Bootloop olduğu için sistem çöktü zannediyorum. Bu sefer bootloopu takmayıp 2. restartta dalvik reset ve part 2 kurdum cihaz açıldı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flaşladım sistem app a da attım olmuyor apk dosyasını indirdigim dosyaların içinde bi apk var iki tanede rar lı dosya onları rarlı şekilde attım karta apk yide kopyaladım sistem app neden olmuyor telefonum xperia s 4.0.4/55 sürümü kurulu